ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ… ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ: 2020 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ τον ΚΑΚΟ μας το ΦΛΑΡΟ!

Βαυκαλιζόμαστε υπέρμετρα εμείς οι Έλληνες όταν εν έτει 2020, είτε εν καλή, είτε εν πονηρά τη καρδία ευχόμαστε ή αντευχόμαστε «καλή χρονιά», » ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος» και άλλα παρόμοια.   

Αποτελεί λοιπόν ευχή ή ύβρη και υποκρισία το «ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος», όταν απευθύνεται στους ζήτουλες των αντι-κοινωνικών επιδομάτων;

Όταν απευθύνεται στα εκατομμύρια Ελλήνων του χιτλερικού στρατοπέδου των ανέργων; ή στα εκατοντάδες χιλιάδες ξεριζωμένα ελληνόπουλα στα κάτεργα της Ευρώπης …των λαών;

Δεν αποτελεί ιεροσυλία όταν ευχόμαστε καλή χρονιά στους χιλιάδες προδότες των ΜΗΚΥΟ, ή στους απάτριδες πολιτικούς μας; είμαστε με τα καλά μας;

Το να ευχόμαστε «καλή» χρονιά στους δυνάστες πολιτικούς μας Καραμανλή, Σημίτη, Σαμαρά, Παπανδρέου, Τσίπρα, Μητσοτάκη και άλλους είναι σίγουρα απόροια πολλαπλών εγκεφαλικών επεισοδίων ! πολλαπλών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων ή μαλάκυνσης εγκεφάλου.

Ποιός δουλεύει ποιόν όταν συγχρόνως ευχόμαστε «καλή χρονιά» στον Έλληνα που απάνθρωπα ηλεκτρονικά χάνει το σπίτι του για 500-1 ευρώ και στον έποικο που ζεί σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο με πισίνα;

Είναι ευχή ή κατάρα όταν λέμε καλή χρονιά στον Έλληνα που κοιμάται στο παγκάκι, στην χαρτόκουτα και σιτίζεται από τα catering των κάδων απορριμμάτων;

Είναι λοιπόν ευχή ή κατάρα όταν λέμε «ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος» στους πελάτες των κοινωνικών παντοπωλείων, των κοινωνικών φαρμακείων, των κοινωνικών ύπνωτηρίων της κοινωνικής κουζίνας; Ντροπή!

Την μόνη ευχή που πρέπει  να δώσουμε σε όλους τους Έλληνες είναι «καλά μυαλά» γιατί είμαστε στα χαμένα, έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια δεν έχουμε την παραμικρή αντίληψη της πραγματικότητας και ζούμε στην κοσμάρα μας.

Ο σκληρός δίσκος της Ελληνικής ιστορίας θρυμματίστηκε στο Καστελόριζο στις 23 Απριλίου 2010 με την προδοσία των αιώνων από τον Γιωργάκη jeffrey.

Η χρονολογική αρίθμηση για τους Έλληνες π.χ (προ Χριστού) και μ.χ (μετά Χριστού) αντικαταστάθηκε με το προ προδοσίας jeffrey και μετά προδοσίας jeffrey.

Όσο λοιπόν πιο γρήγορα κατανοήσουμε την τραγική πραγματικότητα υπάρχουν κάποιες ελπίδες να σωθούμε σαν Έλληνες και σαν Ελλάδα.

Θα προτιμούσα τις εθιμοτυπικές πρωτοχρονιάτικες ευχές να τις αντικαταστήσουμε με…οπλο-κατάρες προς τους δυνάστες μας οι οποίοι μας έφεραν σ’αυτά τα χάλια και μας οδηγούν στην ζωοποίηση, όπως: » κακό χρόνο να εχετε»  » άλλη χρόνια να μην σας βρει» και άλλες παρόμοιες ..όλο και κάποια θα πιάσει !

Υ.Γ Ξεχάσαμε να ευχηθούμε καλή χρονιά στο ΔΝΤ, στον Σόρος και στους εκπροσώπους των πολυεθνικών πετρελαίου που τεμάχισαν την Κύπρο, την Κρήτη, το Αιγαίο και μας απήλλαξαν από τον κόπο της εξόρυξης! …μυαλό κουκούτσι!

Βελεστίνο Γενάρης 2020. 

Γιάννης Γεροκώστας giannis.gerokostas@gmail.com