ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!! H ZETTA MAKΡΗ και ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ το ΕΡΓΟ του ΣΤΑΔΙΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ!! Η ΖΕΤΤΑ ΛΙΩΝΕΙ… ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!

Ευχαριστίες στη Ζέττα Μ. Μακρή από την ηγεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αποφασιστική συμβολή της στη χρηματοδότηση του έργου  του σταδίου Βελεστίνου από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο πρώην Aντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Σταύρος Χατζής ευχαρίστησε δημόσια και θερμά την πρόεδρο της ειδικής μόνιμης επιτροπής των περιφερειών και βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή γιατί, χωρίς τη δυναμική παρέμβασή της προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκο,  ο οποίος  ανταποκρίθηκε θετικά και γρήγορα, δε θα ήταν δυνατή η έγκριση της χρηματοδότησης του έργου: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου Δήμου Ρήγα Φεραίου», συνολικού προϋπολογισμού 600.000€, στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Συγκεκριμένα, η Ζέττα Μακρή, αρχικά, είχε μεριμνήσει για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκου και του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κου Δ. Νασίκα,  η οποία διενεργήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2019, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να προωθηθεί το αίτημα χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου.

Άλλωστε, για την αμεσότητα του προγραμματισμού της συνάντησης όσο και για τα θετικά αποτελέσματα αυτής, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του τόσο προς τον Υπουργό Εσωτερικών όσο και προς την κ. Μακρή, με δημόσια δήλωσή του, και ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Νασίκας.

Ενώ, από τη συνάντηση μέχρι και την έγκριση της χρηματοδότησης του έργου, η κ. Μακρή, πολλάκις και δυναμικά έχει συμβάλει προκειμένου το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να λάβει σάρκα και οστά.

Η κ. Μακρή, αφού συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο για την επιτυχία αυτή, επεσήμανε ότι το έργο του Βουλευτή, που είναι, μεταξύ άλλων και η δυναμική υποστήριξη και αρωγή του στην επίλυση των αιτημάτων των πολιτών, γίνεται πιο εύκολο και, φυσικά, γίνεται  δυνατό, όταν Υπουργοί, όπως ο κ. Θεοδωρικάκος, ενεργούν αποτελεσματικά, γρήγορα και θετικά σε ανάλογα αιτήματα.