ΜΠΕΟΣ – ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ  και της……

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Μια λαμπερή βραδιά ζήσαμε ,τη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στον εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου μας, με τη συναυλία του Πλούταρχου.

Η  αγαπημένη  παρουσία του τραγουδιστή, τα τραγούδια του επέλεξε να ερμηνεύσει, δικά του, αλλά και μεγάλων δημιουργών και τραγουδιστών, συνετέλεσαν στην ομορφιά και την ένταση της βραδιάς .

Η αίθουσα  υπερ γεμάτη από ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Σίγουρα καθ΄ υπολογισμού , τα άτομα  ήταν πολύ πέραν των 2.0000.

Εκπληξη της βραδιάς τα γενέθλια του τραγουδιστή και η συνύπαρξη του γιού του στη σκηνή, ερμηνεύοντας από κοινού δυνατές επιτυχίες.

Μόλις έκανε την εμφάνισή του ο Πλούταρχος, κυριολεκτικά όρμησαν στη σκηνή , κάποιες κυρίες με τούρτα και αξεσουάρ γενεθλίων, του ευχήθηκαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Φάνηκε η συγκίνηση στο πρόσωπο και στη φωνή του τραγουδιστή που ανταπέδωσε τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και πολλές ευχές για τη καινούρια χρονιά.

Ειλικρινέστατος, με δεδομένο ότι είναι και από τα καλά παιδιά του συναφιού, ευχαρίστησε το Δήμαρχό μας, κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ και μας εξομολογήθηκε, ότι ο Βόλος είναι από τις πιο όμορφες πόλεις, ειδικά με το Χριστουγεννιάτικο στολισμό, που  συντελεί στην ευφορία της ψυχής μας, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Πρίν ξεδιπλωθεί στα μάτια μας και τα αυτιά μας, το πρόγραμμα που πραγματικά  έκλεψε τις καρδιές, ο Δήμαρχος, στη σκηνή, τραγούδησε ευτυχισμένα γενέθλια , μαζί με όλους τους  παρευρισκόμενους , που χειροκροτούσαν και εύχονταν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Φανερά συγκινημένος, αλλά και ευτυχισμένος , πιστεύω, ο Δήμαρχός μας, που άκουγε από κάτω να του φωνάζουν << εσένα θέλουμε >> ή << ο δήμαρχος της καρδιάς μας>> ή << είμαστε μαζί σου>> και πολλά άλλα συναφή, ευχήθηκε σε όλους μας και μας είπε ότι όλοι στην Αθήνα θα μάθουν, ότι στο Βόλο γίνεται της ………….. με τον τρόπο του.

Το χειροκρότημα παρατεταμένο και δυνατό. Πιστεύω ότι αυτό ήταν αυθόρμητη αντίδραση στους κατακρίνοντας το Δήμαρχο !!!!!!!!

Είμαι σίγουρος ότι όλοι φώναζαν σιωπηρά…….

Πόσο υποκριτές μπορείτε να είστε, όταν

-Δεν σας ενοχλούν και σας υποτιμούν, όσα ποταπά και υβριστικά ακούγονται στο κοινοβούλιο και μάλιστα στη διάρκεια των συνεδριάσεων…

-Δεν σας ενοχλούν οι αναρτήσεις, πρώην Υπουργών, στα μέσα δικτύωσης…

-Δεν σας ενοχλούν, απόψεις βουλευτών, κατά των αστυνομικών, τις οποίες χαρακτηρίζετε ως συνήθη συνθήματα και πολλάκις της καθομιλουμένης…

-Δεν σας ενοχλούν οι εκπρόσωποί σας, που δηλώνουν άθεοι, αλλά εν όψει εκλογών, φωτογραφίζονται μπροστά και μέσα στις εκκλησίες και ακολουθούν πρώτοι τις περιφορές των εικόνων στις εκλογικές τους περιφέρειες….

Σας ενοχλεί και σας προσβάλλει, ο Δήμαρχος, που μορφωμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τον αποκάλεσαν αγράμματο, για να πάρουν την απάντηση που τους έπρεπε.

Εμείς αυτόν θέλουμε για πρώτο πολίτη της πόλης, αυτόν αγαπάμε και για όσο ο Θεός του δίνει δύναμη, εμείς θα τον ακολουθούμε  .

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε έντονα, πολλοί χόρευαν, μπροστά στη σκηνή και στους διαδρόμους και γενικά διέκρινες χαρούμενα πρόσωπα.

Όλα αυτά συνέβαιναν γύρω μου και εγώ σκεπτόμουν….

Γιατί τόση υποκρισία ; Γιατί τόση αντίδραση; Τυφλωμένοι από μίσος δεν μπορούν να παραδεχτούν ούτε το Βόλο των Χριστουγέννων, ούτε καν τη μετατροπή του εκθεσιακού σε στολίδι της πόλης, από εκείνο που μάλλον εξέφραζε τη κουλτούρα τους.

Κούνησα δυνατά το κεφάλι μου, για να ξεφύγω από τη παγίδα να σκεφθώ όλα όσα έχει κάνει ο Μπέος για τη πόλη μου, για τη πόλη που αγαπώ, αλλά και όσα σκοπεύει να κάνει και θα κάνει, αφού έχει δώσει το λόγο του.

– Να το ξέρεις σου φωνάζω, πως σ΄ αγάπησε πολύ το καλύτερο παιδί !!!! τραγουδούσε ο Πλούταρχος, με τη συνοδεία όλου του κοινού!!!!!!

Συμμετείχα και γω ευτυχής!!!!!!

Αφού έχουμε το καλύτερο Δήμαρχο, άσε να πάει στα κομμάτια , μέρες που είναι…

Αστους στη μιζέρια της στείρας αντιπολίτευσης, στις επιστημονικές τους διαπιστώσεις, ότι τα μπλέ φωτάκια, μακροπρόθεσμα μπορεί να επιφέρουν τύφλωση, στα πρότυπά τους που είναι η Λάρισα και οι πόλεις της Θεσσαλίας, παρασάγγας απεχόντων των προτύπων του Δημάρχου μας.

Ας διασκεδάσω σκέφθηκα και εγώ και ας ευχαριστηθώ, όπως όλοι εδώ μέσα με επτά ευρώ, που θα πάνε σε ευαγή Ιδρύματα, ενώ για να πάς στην Αθήνα να δείς ένα τέτοιο πρόγραμμα, ούτε λόγος.

Το χειροκρότημα στο τέλος δυνατό, παρατεταμένο, ειλικρινέστατο, για την όμορφη βραδιά που απολαύσαμε.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φίλοι μου, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που κυκλοφορεί στη πόλη και συζητά με συμπολίτες.