ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ: ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ (ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ή ΕΠΟΙΚΟΙ;)

» Η αλήθεια λέγεται πάντοτε μπροστά σε μεγάλους κινδύνους «(Τζέϊμς Μάντισον)

Σε μιά εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λές την αλήθεια είναι μιά πράξη επαναστατική, σε μιά κοινωνία δολλαριοποιημένη ψυχή τε καί σώματι από τον Σόρος καί τών συν αυτώ Ολιγαρχών, σε ένα παγκόσμιο οσφυοκαμπτικό ζαλισμένο κοπάδι, το να στέκεις ορθός, είσαι σαν την μύγα μέσ’το γάλα, στοχοποιείσαι καί περιλούζεσαι από τα χασκόγελα και τους χλευασμούς όλων των άλλων…πανέξυπνων της συντριπτικής πλειονότητας!

Η παγκόσμια όμως ιστορία απέδειξε ότι άν επιζούν μέχρι σήμερα οι λαοί και τα έθνη με την ιδιαιτέρα τους μορφή το οφείλουν στούς λίγους και όχι στούς πολλούς τής μάζας, το οφείλουν στούς λίγους ήρωες και όχι στούς μωρό φιλόδοξους ολιγάρχες.

Σε εθνικό επίπεδο αποδείχθηκε περίτρανα ότι όταν οι Έλληνες πολεμήθηκαν ανέδειξαν ήρωες, όταν η θρησκεία μας πολεμήθηκε ανέδειξε αγίους!

Πλανώνται πλάνην οικτράν οι μωρό φιλόδοξοι ολιγάρχες καί τό δολλαριοποιημένο πολύχρωμο στράτευμά τους ότι θα μπασταρδέψουν και θα εξαφανίσουν την ελληνική φυλή με την κάθοδο των ισλαμιστών εποίκων.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι αφελείς κοσμοκράτορες ότι πρόσκαιρα με την ισχύ τού υπερόπλου χρήματος και την μεγίστη προσφορά τών έμμισθων προδοτών ίσως πετύχουν έναν βελούδινο εποικισμό τής πατρίδας μας, αλλά όμως το ελληνικό αίμα δεν μπασταρδεύεται με όποια άλλα αν ενωθεί αλλά τα ελληνοποιεί πλήρως! και η φαεινή τους ιδέα θα καταστεί μπούμερανγκ γι’αυτούς.

Οι αρχιψευταράδες, απάτριδες πολιτικοί, μάς έχουν φλομώσει στό ψέμμα, σε ότι αφορά το λαθρομεταναστευτικό- εποικιστικό θέμα υπηρετώντας την  ρήση τού Βλαδίμηρου Ίλιτς Λένιν ότι: » Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμμα γίνεται αλήθεια».

Μας ομιλούν υποκριτικά για προσφυγικό – μεταναστευτικό θέμα και όχι για λαθρομεταναστευτικό- εποικιστικό ως έχει η αλήθεια. Γιατι πολύ απλά προέρχονται από 84 εθνικότητες!!! (τόσες έχουν καταγραφεί στην Μυτιλήνη) καί ασφαλώς δεν έχουμε πόλεμο σε τόσα κράτη και είναι όλοι κάτω των 40 ετών και επομένως το λιγότερο είναι να χαρακτηρισθούν ως λιποτάκτες.

Προσπαθούν τεχνηέντως να μας πείσουν ότι αυτά τα νεαρά μοντελάκια με τα πανάκριβα κινητά ,τις υπερπολυτελείς αποσκευές , τους συνοδούς και διερμηνείς που αποβιβάζονται στον Πειραιά προερχόμενοι από τα νησιά μας είναι κακόμοιροι πρόσφυγες ! γι’αυτό τους ποιό ταλαίπωρους τους εγκαθιστούν σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία με πισίνες !!! ίσως αύριο να τους γνωρίσουμε ως αρχηγούς του επιτελείου τών εποίκων!

Ένα αρχή οι αναξιόπιστοι κυβερνώντες μας μιλούσαν κατηγορηματικά ότι οι λαθρομετανάστες έχουν άλλο προορισμό και το πολύ σε 1-2 μήνες θα εγκαταλείψουν το ελληνικό έδαφος.

Τώρα λοιπόν βάζουν λαγούς για να μας προσγειώσουν στην σκληρή πραγματικότητα .

Έτσι λοιπόν έχουμε την δήλωση Σαμαρά που ομιλεί για λαθρομεταναστευτικό- εποικιστικό , την δήλωση Μητσοτάκη » για γόνιμη ενσωμάτωση των μεταναστών στον εθνικό κορμό» βλέπεται προβλέπει και …γονιμότητα!!!   και επίσης ότι:

«το προσφυγικο- μεταναστευτικό ήλθε για να μείνει» τουτέστιν εποικισμός !!!επίσης την δήλωση Μουζάλα ότι: «το μεταναστευτικό ρεύμα μας σώζει δημογραφικά» !!! άλλος με την ..γονιμότητα τυχαίο;

Επομένως συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι πολιτικοί μας φωστήρες εν πλήρει συνειδήσει επιδιώκουν , προωθούν τον εποικισμό τής πατρίδας μας με την γελοία πρόφαση ότι θα λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα.

Βέβαια για το ότι χιλιάδες εκατοντάδες ελληνόπαιδα τα ώθησαν στον δρόμο της ξενειτιάς τσιμουδιά , στείλαμε δηλαδή τα παιδιά μας στα κάτεργα της ΕΕ και στην θέση τους υιοθετήσαμε τα παιδιά των λαθρομεταναστών! αυτό εστί Ευρώπη των χαζών.

Γιατί οι χιλιαδες των ασυνόδευτων παιδιών των λαθρομεταναστών που εισβάλουν στην πατρίδα μας έρχονται βάσει μελετημενου καταχθονίου σχεδίου.

Θα δούμε λίαν συντόμως εν ονόματι της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης δήθεν, να δίδωνται ελκυστικά κίνητρα , χρηματικά κ.α προκειμένου να πετύχουν την πλήρη υιοθεσία των ασυνόδευτων παιδιών, τα οποία μελλοντικά θα αποτελέσουν τον κύριο κορμό των Ελλήνων προς τέρψιν τών απάτριδων πολιτικών μας και των αφεντικών τους.

Διά ταύτα ποία  πρέπει να είναι η απάντηση του λαού στον διαφαινόμενο μέγα κίνδυνο εποικισμού της πατρίδας μας προς τους απάτριδες, προδότες πολιτικούς μας;

Την απάντηση έδωσε ο ιερέας στην Σκύδρα όταν ρωτήθηκε από τους συντοπίτες του , αν θ’άπρεπε να πάρουν τα όπλα για να αντιμετωπίσουν την έσχατη τραγική κατάσταση που θα δημιουργήσουν οι έποικοι στην πατρίδα τους, είπε λοιπόν:

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ!!!

Βελεστίνο  Δεκέμβρης 2019         

Γιάννης Γεροκώστας     

giannis.gerokostas@gmail.com