18 συλλήψεις σε τρεις μέρεςΣτο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 27.11.2019 έως και χθες Παρασκευή (29.11.2019), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οχτακόσια δεκαπέντε (815) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια τριάντα ένα (631) ήταν ημεδαποί και εκατόν ογδόντα τέσσερα (184) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια πενήντα τρία (653) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πέντε (105) άτομα, από τα οποία σαράντα εννέα (49) ήταν ημεδαποί και πενήντα έξι (56) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα (60) άτομα.

Στην Μεσσηνία συνελήφθησαν:

Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.

Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ένας (1) αλλοδαπός στην Μεσσηνία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Πέντε (5) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οχτώ (8) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019, 23:31

Πηγή: zougla.gr