ΦΟΒΕΡΟΣ! ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: «ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ τις ΚΟΡΥΦΕΣ που ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ για ΝΕΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σε μια θυελλώδη πενταετία, στη δίνη της οικονομικής κρίσης, κάναμε σταθερά βήματα σε ασταθές έδαφος, ήμασταν πάντα παρόντες προτού μας καλέσουν, αναμετρηθήκαμε με τα καθημερινά όνειρα των πολιτών και πετύχαμε, και θέσαμε τις βάσεις για την μετάβαση στη #Περιφερειακή_Διακυβέρνηση που είναι συνώνυμο της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας.

Στη διάρκεια μιας θητείας – σταθμού, εμπεδώσαμε την έννοια μιας αυτοδιοίκησης που στέκεται δίπλα στα μικρά καθημερινά που ανάγονται σε μείζονα και κυρίαρχα στη ζωή του καθενός. Αλλά και μια αυτοδιοίκησης που πετυχαίνει και στα Μεγάλα. Που ξέρει να συνεργάζεται , που έκανε πράξη τη συνέργεια ,που ξέρει να λέει όχι. Που διεκδικεί, δημιουργεί και φτάνει στο χρήσιμο αποτέλεσμα. Που αναλαμβάνει ευθύνη και δεν ακολουθεί το δρόμο της απειλητικής ετερότητας, ρίχνοντας βάρη και ευθύνες σε άλλους. Γιατί παρότι δεν είμαστε όλοι «ίδιοι», ο καθένας, είναι εξίσου σπουδαίος.

Αναμετρηθήκαμε με πολλές προκλήσεις και δυσκολίες. Αποδείξαμε ότι η #ΕΝΠΕ είναι εργαλείο ανθρώπινο, γιατί νοιάζεται για τους πολλούς. Για την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα. Και ήμασταν κοντά τους στις δύσκολες στιγμές. Ήμασταν παρόντες σε όλες τις κρίσιμες μάχες της χώρας.

Ο πρώτος άνθρωπος που κατέκτησε και τις 14 ψηλότερες κορυφές του κόσμου» ανέφερε ο κ. Αγοραστός, «έλεγε: Να μετράς τις κορυφές που δεν κατέκτησες. Αυτό κάνουν οι σοφοί. Πάμε λοιπόν για νέες κορυφές.