ΒΙΝΤΕΟ… ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ: Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για τους ΠΟΛΙΤΕΣ! ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ για νέα ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 20 εκατ. ευρώ στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Kώστας Αγοραστός: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Λίνα Μενδώνη, η οποία κάνει ένα μεγάλο αγώνα για τον πολιτισμό σε μια δύσκολη εποχή. Η επίσκεψη είναι ουσίας γιατί βάζουμε έναν οδικό χάρτη που λείπει μέχρι σήμερα, για την εκτέλεση έργων πολιτισμού. Είναι συνεργατική και αποτελεσματική αφού με την πρώτη μας συνεργασία πήραμε βραβείο για τα καταδυτικά πάρκα. Ανοίγουμε έτσι το δρόμο για έναν άλλον τουρισμό, έναν εναλλακτικό τουρισμό που θα φέρει προστιθέμενη αξία, ουσία αλλά και διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Λίνα Μενδώνη: «Ανάπτυξη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Με τις παρεμβάσεις που ήδη έχουν γίνει, τις παρεμβάσεις που έχει σχεδιάσει ο Περιφερειάρχης με τις υπηρεσίες, αλλά και τις παρεμβάσεις που θα συζητήσουμε μαζί υπάρχει χειροπιαστό αποτέλεσμα για πολίτες και επισκέπτες.
Η συνεργασία μας αυτή και το αποτέλεσμα στο οποίο θα καταλήξουμε είναι εξαιρετικά σημαντικό με απολύτως μετρήσιμα αποτελέσματα σε ποιότητα, οικονομία αλλά και στην ανεργία».