ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΝΟΣ από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: «Η ΑΓΕΤ, με την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ σε ΡΥΠΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της, ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ την ΥΓΕΙΑ μας»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Μαγνησίας στηρίζει τα βασικά δικαιώματα που θα πρέπει να έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης και υποστηρίζει την διεκδίκηση και κατοχύρωση τους.

Το δικαίωμα της ψυχικής υγείας, που επιτυγχάνεται μέσα από την διαδικασία της εκπαίδευσης, άλλα και το δικαίωμα της σωματικής υγείας.

Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες, με πρωτοστάτες τους εκπαιδευτικούς, να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε το δικαίωμα στη ζωή και στην υγεία.

Οι παράγοντες που δρουν αρνητικά σε αυτό πρέπει να απομονωθούν και να εξαφανιστούν για να διατηρήσουμε το περιβάλλον του τόπου μας καθαρό και να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Η ΑΓΕΤ, με την ανεξέλεγκτη σε ρύπους λειτουργία της, υπονομεύει την υγεία μας.

Από την πλευρά μας, ζητούμε να ληφθούν άμεσες αποφάσεις από τους αρμόδιους για την επίλυση αυτού του σημαντικού προβλήματος και υποστηρίζουμε το μαθητικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 11:00, στην πλατεία Ελευθερίας.