Η ΖΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ τις ΣΕΡΡΕΣ. ΠΗΓΕ στο ΠΑΤΡΙΚΟ του ΕΘΝΑΡΧΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ με ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟΛΟΓΟ! (ΦΩΤΟ)

Στην γενέτειρα του Εθνάρχη βρέθηκε την Παρασκευή, 8-11, η Ζέττα Μακρή.

Την επίσκεψη κανόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής και την υποδέχθηκε ο αδελφός του Κωνσταντίνου Καραμανλή και πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής,ο οποίος και την ξενάγησε στο πατρικό σπίτι του Εθνάρχη.

Η κ. Ζέττα Μακρή βρέθηκε στις Σέρρες,προσκεκλημένη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγου ανήμερα της γιορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ,πολιούχων της πόλης των Σερρών.

Ο μητροπολίτης καλωσόρισε με θερμά λόγια την κ.Μακρή, ενημερώνοντας το εκκλησίασμα για την παρουσία της και για την κοινή τους καταγωγή.

Η κ.Μακρή,αφού ξεναγήθηκε στην πόλη, παρακάθισε και στο γεύμα του Επισκόπου, είχε μια εγκάρδια συζήτηση μαζί του, θυμίζοντάς του την τελευταία επίσκεψή της κατά την ενθρόνισή του, τον Ιούνιο του 2003.

Διαπίστωσε δε την μεγάλη αγάπη του Σεβασμιωτάτου για τον Βόλο αλλά και την ενημέρωση που είχε για τα τοπικά μας θέματα και το μεγάλο ενδιαφέρον του για τον νομό μας.