Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΖΕΤΤΑ ΕΠΙΛΥΕΙ και το ΘΕΜΑ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ στον ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ!!

Θετικές οι προοπτικές για τον Λιμενικό Σταθμό του Αγίου Ιωάννη Πηλίου, δήλωσε η Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, μετά από ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συνεργασία με τον Υπουργό κ. Γ. Πλιακιωτάκη και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες είχε η Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, για το χρονίζον θέμα του Λιμενικού Σταθμού του Αγίου Ιωάννη Πηλίου, σταθμού που έπαψε να λειτουργεί από το 2015. Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός και έχει στην ευθύνη του όλη την ακτογραμμή του Βορείου Πηλίου.

Το Υπουργείο αντιμετωπίζει το θέμα θετικά. Έχουν ήδη γίνει ενέργειες στην κατεύθυνση της επανασύστασης του Λιμενικού Σταθμού και τα απαραίτητα επόμενα βήματα έχουν δρομολογηθεί εκ μέρους της αρμόδιας Υπηρεσίας.

Ταυτόχρονα, υπάρχει η πρόθεση της ιεραρχίας για την ικανοποίηση του αιτήματος. Αυτονόητο είναι ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

Ικανοποιημένη δήλωσε η κ. Μακρή για την εξέλιξη, την θετική αντιμετώπιση του αιτήματος του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και την ταχύτατη ενημέρωση του Υπουργείου.