ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ εκ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για την ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΔΕΙΤΕ τι του ΓΡΑΦΕΙ η ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με την ολοκλήρωση μιας διεκδικητικής και αποτελεσματικής θητείας στην προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αποφάσισα να μην τη διεκδικήσω εκ νέου, προκειμέν

Δείτε περισσότερα

ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ!

Ενας Περιφερειάρχης με πολλαπλούς ρόλους στους οποίους ανταπεξήλθε με απόλυτη επάρκεια. Ως Περιφερειάρχης μιας πολυσχιδούς Περιφέρειας την απογείωσε με τη δυνατή πολιτική παρουσία σου, τη διεκδίκηση, την ευελιξία, τη διορατικότητα, τη συνεχή του παρουσία και κυρίως τη εργατικότητα του.  Ως πρόεδρος της ΕΝΠΕ  σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία, κράτησε ισορροπίες, είχε ξεκάθαρες και ευθείες θέσεις και κράτησε το θεσμό εν τοις πράγμασι ψηλά  και όχι διακοσμητικό. Ως δίαυλος  της Ελλάδας και των περιφερειών στην Ευρώπη κατάφερε να φτάσει τον τόπο μας στα σαλόνια της και στα fοra της με απόλυτη αναγνωρισιμότητα. Ο τι δοκιμάζεται και πετυχαίνει δεν αλλάζει… Τι όχι; τελικά όχι… Αλλάζει. Εμείς όμως ΠΟΤΕ! Θα σε θυμηθούν Kostas Agorastos  όπως λέει και ο Πάριος!!!!