«ΑNEBEITE να ΦΙΛΗΣΕΤΕ…»: Η ΓΥΝΑΙΚΑ με τα ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΠΟΔΙΑ στον ΚΟΣΜΟ – ΠΑΡΑΤΗΣΕ το ΜΠΑΣΚΕΤ για τις ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ (ΦΩΤΟ)

Η Εκατερίνα Λισίνα είναι μια αθλήτρια από τη Ρωσία που παίζει μπάσκετ. Είναι καλλίγραμμη με όμορφο πρόσωπο τόσο που τράβηξε την προσοχή των ατζέντηδων που την έπεισαν να σταματήσει το μπάσκετ και να γίνει μοντέλο σε πασαρέλες.

Το ύψος της αγγίζει τα 203 εκατοστά και είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο. Με τα τακούνια στις πασαρέλες αγγίζει και το 2.10 σε ύψος.

Σήμερα η 31 ετών Εκατερίνα είναι το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου. Από τα 16 της χρόνια είχε ύψος κοντά στα 2 μέτρα και για το λόγο αυτόν ασχολήθηκε με το μπάσκετ. «Ο Θεός με ευλόγησε με ένα υπέροχο ύψος για να φτάσω στα αστέρια» λέει η ίδια η Εκατερίνα.

Η ομάδα της ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήταν από τις βασικότερες και καλύτερες παίκτριες.

Η Εκατερίνα  ήταν μέλος και τις εθνικής ομάδας της Ρωσίας με μετάλλια σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και ολυμπιακούς αγώνες.

«Ήμουν 24 ετών όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ήμουν ελκυστική και οι άνδρες δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν το βλέμμα τους από πάνω μου» λέει η ίδια και συνεχίζει «Είχα πάντα αθλητικό και γυμνασμένο σώμα και αυτό με βοήθησε και στο μπάσκετ και στην πασαρέλα».

Η Εκατερίνα έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στη χώρα της και είναι ένα από τα πλεόν αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη Ρωσία.