Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ «ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ» με την Δώρα Αυγέρη! Έτοιμες να ΠΙΑΣΤΟΥΝ «ΜΑΛΛΙ με ΜΑΛΛΙ» οι ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ! ΟΛΟ το ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…

Σε νέα επεισόδια στην διαρκή προσωπική σύγκρουση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου και Δώρας Αυγέρη οδήγησαν τα προχθεσινά εγκαίνια της ΔΕΘ.

Αυτή τη φορά, η αφορμή για την ανταλλαγή πυρών, που ήταν πολύ άγρια και έγινε σε παρασκήνιο, προέκυψε από την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να ορίσει τη βουλευτή Δώρα Αυγέρη ως εκπρόσωπο του κόμματος στην τελετή των εγκαινίων.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, πήραν φωτιά τα τηλέφωνα και η Νοτοπούλου ανέβηκα στα κεραμίδια, θεωρώντας την επιλογή της Αυγέρη ως πρωτοφανή πρόκληση σε βάρος της, με το σκεπτικό ότι η ίδια έχει διατελέσει υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και υποψηφία δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Όμως, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε να συγκινείται από τις φωνές της Νοτοπούλου, η οποία -παρά ταύτα- δεν φαίνεται αποφασισμένη να κάνει πίσω και να αφήσει ζωτικό χώρο στην Αυγέρη για να πάρει τα πρωτεία της εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.