«ΒΟΜΒΕΣ» από ΜΙΝΑ-ΦΡΟΣΩ για το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ με τον ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ! «ΣΚΑΝΕ» οι ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΞΕΚΙΝΑ ο ΠΟΛΕΜΟΣ για τις AΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…

«Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία. Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει 16…».

Αυτή η δήλωση που έκανε πριν από λίγες μέρες η Μίνα Αρναούτη απαντώντας σε ένα ακόμη κακεντρεχές σχόλιο που αφορούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές, ήταν ουσιαστικά και το έναυσμα για να «σκάσουν», όπως μάθαμε, μέσα στις επόμενες ημέρες οι πρώτες αγωγές για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον κοσμαγάπητο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η δεύτερη αγωγή ετοιμάζεται από τη πλευρά της Φρόσως Κυριακού, της δεύτερης συνεπιβάτιδας του Παντελή η οποία, όμως, είχε μόνο κάποια ελαφρά τραύματα και δεν έχει μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο κορίτσια θα βρεθούν σύντομα στα αστικά δικαστήρια προκειμένου να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται από την Interamerikan, την εταιρεία στην οποία είχε ασφαλισμένο το μοιραίο τζιπ ο ιδιοκτήτης του Αντώνης Ρέμος.

Η οποία Interamerikan έχει το δικαίωμα να στραφεί εναντίον της οικογένειας του τραγουδιστή λόγω της ποσότητας αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του, αλλά και του γεγονότος ότι, η υπόθεση σχετικά με το ποιος οδηγούσε το τζιπ έχει μπει στο αρχείο με απόφαση εισαγγελέα.

Ο λόγος που δεν είχαν κατατεθεί οι αγωγές εδώ και τριάμιση χρόνια ήταν το ότι έπρεπε η Αρναούτη να ολοκληρώσει τα χειρουργεία που έφτασαν τα 16 (με την Κυριακού προφανώς να την περιμένει μιας και η ίδια τώρα θα καταθέσει την αγωγή), προκειμένου να μπορούν με βεβαιότητα οι γιατροί να αποφανθούν περί ενδεχόμενης μόνιμης βλάβης.

Έτσι, τώρα που τα χειρουργεία ολοκληρώθηκαν, ξεκινάει ο πόλεμος των αποζημιώσεων…