Ώρες αγωνίας για 17 μηνών βρέφοςΚρίσιμο κρίνεται το επόμενο 24ωρο για το 17μηνων αγοράκι που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα και η κατάσταση της υγείας του μέχρι στιγμής εμφανίζεται σταθερή. «Είναι ήρεμο στον αναπνευστήρα. Πριν διασωληνωθεί είχε αρκετή ώρα σπασμούς», δηλώνει στο tempo24.news, ο Διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το αίτιο που προκάλεσε στο 17μηνών αγοράκι τους σπασμούς, καθώς δεν έχει κάποιο ιατρικό ιστορικό.

Τη Δευτέρα η ομάδα των θεραπόντων ιατρών, θα πραγματοποιήσουν εγκεφαλογράφημα με την ευχή όλα να πάνε καλά για τον μικρούλη. Είναι το δεύτερο παιδάκι οικογένειας που διαμένει μόνιμα στη Γαστούνη.

Υπενθυμίζεται πως το αγοράκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Πάτρας. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του οι γιατροί στο Νοσοκομείο Πύργου αποφάσισαν τη διακομιδή του. Προηγουμένως οι γονείς του το είχαν μεταφέρθει στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019, 03:04

Πηγή: zougla.gr