E ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!! Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΝΕΙ με τα ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ, ΠΟΥΛΑΚΗ, ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟ και ΜΠΑΛΛΗ για το ΘΕΜΑ της ΔΕΥΑΜΒ!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για να ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ την ΜΑΓΝΗΣΙΑ!!

Την έκπληξη και την οργή της για την αβελτηρία και την αδιαφορία που παρά τις περί του αντίθετου διαβεβαιώσεις τους, επέδειξαν τα κυβερνητικά στελέχη,  Κατερίνα Παπανάτσιου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Κώστας Πουλάκης και οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξ. Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής, στην προσπάθεια νομοθετικής θωράκισης της ΔΕΥΑΜΒ απο τις ληστρικές επιδρομές της ΕΡΓΗΛ εκφράζει η Δημοτική Αρχή του Βόλου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις που δίνονταν σε αλλεπάλληλες εγγραφές και τηλεφωνικές υπομνήσεις, από τον Οκτώβριο του 2018, για νομοθετική ρύθμιση ώστε να προστατεύονται από κατασχέσεις τουλάχιστον οι χρηματοδοτήσεις για τα μεγάλα έργα, η Βουλή διαλύθηκε χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα, την ώρα που έγιναν δεκάδες άλλες διευθετήσεις και παρεμβάσεις μέσω τροπολογιών.

Για το λόγο αυτό σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, τους απέστειλε την ακόλουθη επιστολή:

«Με έκπληξη και οργή ενημερωθήκαμε για την αβελτηρία και την αδιαφορία με την οποία για μια ακόμα φορά αντιμετωπίσατε το αίτημα του συνόλου των κατοίκων της πόλης μας, που διατυπώθηκε προς εσάς μέσω της Δημοτικής μας Αρχής, και που αφορούσε την αναγκαία νομοθετική σας παρέμβαση για την προστασία της περιουσίας των Βολιωτών και συγκεκριμένα της ΔΕΥΑΜΒ από την ληστρική επιδρομή μιας εργολαβικής εταιρίας (ΕΡΓΗΛ) που την απειλεί με χρεοκοπία.

Την ώρα που έκπληκτη και ζαλισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθούσε να έρχονται στην υπό διάλυση Βουλή κατά εκατοντάδες οι τροπολογίες, ικανοποιώντας τα πιο απίθανα, ρουσφετολογικά και προκλητικά αιτήματα, εσείς, τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές της Μαγνησίας του κυβερνώντος κόμματος, ούτε καν ασχοληθήκατε με το αδιαμφισβήτητα δίκαιο και ζωτικής σημασίας αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας, να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση για το ακατάσχετο λογαριασμών – κωδικών για συγκεκριμένα έργα, που χρηματοδοτούνται από τις Δημόσιες Επενδύσεις, και έτσι να προστατευθεί αποτελεσματικά ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο της πόλης, με άμεση αναφορά στην ίδια τη ζωή και την προστασία του περιβάλλοντος, από τις ορέξεις μιας ομάδας τυχοδιωκτών και απατεώνων.

Η στάση σας αυτή έρχεται σε πλήρη και ευθεία αντίθεση ακόμα και με το σύνθημα του προέδρου σας και Πρωθυπουργού περί των πολλών, που υποτίθεται πως εσείς υπηρετείτε, και των λίγων, και είναι προκλητικά εχθρική απέναντι στους πολίτες του Βόλου, που οφείλουν να αξιολογήσουν τη συμπεριφορά σας εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Οταν το ύψιστης σημασίας φυσικό αγαθό, το νερό, και ο ορατός κίνδυνος να το στερηθούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων, θύματα μιας απίστευτης πλεκτάνης με τη συμμετοχή πολιτικών, υπαλλήλων, εργολάβων και, δυστυχώς, κάποιων επίορκων δικαστών, δεν διεγείρει τη ευαισθησία και τα κοινωνικά σας αντανακλαστικά, είναι προφανές ότι μόνο κατάλληλοι δεν είστε για να εκπροσωπήσετε μια πόλη και μια περιοχή όπως η δική μας».