ΔΙΩΞΗ της ΔΕΥΑΜΒ κατά ΣΤΕΛΙΟΥ ΛΗΜΝΙΟΥ με μάρτυρα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ τον ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ του ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΙΦΕΛΗ!!

Τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κο Δ. Κουτσιφέλη όρισε ως μάρτυρα κατηγορίας η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Στέλιου Λημνιού, μέλους της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου και της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μσγνησίας, επειδή κατείγγηλε δημόσια ότι οι γεωτρήσεις που υδροδοτούν το Βόλο δεν έχουν άδεια χρήσης νερού.

Όπως μάλιστα δηλώνει ρητά, σε περίπτωση ποινικής καταδίκης του Στέλιου Λημνιού, η ΔΕΥΑΜΒ θα διεκδικήσει σε άλλο δικσστήριο χρηματική αποζημίωση για την … βλάβη που της προκάλεσαν οι δηλώσεις του.!
Ο ίδιος καταγγέλλει την δίωξη ως προσπάθεια της παράταξης ΜΠΕΟΥ να τρομοκρατήσει και να εξοντώσει τους πολίτες που πρωτοστατούν στους αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος.
Απευθύνει δημόσια ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ αν υιοθετεί αυτή την τακτική και αν εγκρίνει την συμπόρευση του υπ. βουλευτή του με τις μεθοδεύσεις του εκλεγμένου Δημάρχου.
Είναι ευκαιρία για τον κο Τσίπρα να τοποθετηθεί για το θέμα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος όπως και για τα χτυπήματα που μεθοδευμένα επιχειρούνται σε βάρος των ενεργών πολιτών.
Όσο για την προθυμία του κου Κουτσιφέλη να εξυπηρετήσει τέτοιους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς δεν με εκπλήσσει. Με γεμίζει θλίψη όμως μια ακόμη επιλογή του ατόμου αλλά και του κόμματος του που έρχεται σε αντίθεση με τις διακηρύξεις του.