ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ….. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ και από τη ΣΥΚΗ, τον ΑΓ. ΓΙΩΡΓΗ, την ΓΑΤΖΕΑ

Πιο ισχυρή γίνεται καθημερινά η μεγάλη κοινωνική συμμαχία για το Νότιο Πήλιο με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μιλτιάδη Παπαδημητρίου να δέχεται στις καθημερινές περιοδείες στα χωριά και στις ομιλίες, την αγάπη του κόσμου για όσα έγιναν από την ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου ώστε το Νότιο Πήλιο να βγει από τις περιπέτειες τις οποίες προκάλεσαν συμπεριφορές προηγούμενων Δημοτικών Αρχών των Καποδιστριακών Δήμων.

Παράλληλα ο επικεφαλής της «Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας», μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, όπως στο θέμα με τα λατομεία, στο οποίο όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ομοφώνησαν με την πρότασή του, γίνεται αποδέκτης της ισχυρής δυναμικής που έχει αναπτυχθεί σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Ενεργοί πολίτες, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις, δημιουργικοί άνθρωποι της καθημερινότητας που προτιμούν τους ντόπιους αγωνιστές από τους κομματικούς απεσταλμένους και τους ευκαιριακούς μηδενιστές, ενισχύουν καθημερινά τη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη και μοιράζονται το όραμα για μια νέα περίοδο δημιουργίας στο Νότιο Πήλιο.

Πλήθος κόσμου στη Συκή, στη Μηλίνα, στο Προμύρι κ.α., δίνουν με το χειροκρότημά τους στις ανοιχτές εκδηλώσεις του Μιλτ. Παπαδημητρίου μεγαλύτερη δύναμη και το μήνυμα της νίκης είναι ηχηρό.

Παράλληλα είναι μήνυμα αποφασιστικότητας και αγώνα όλων των πολιτών οι οποίοι την Κυριακή των εκλογών θα στείλουν οριστικά στα αζήτητα της πολιτικής όσους έβαλαν τον τόπο σε περιπέτειες. Όσους υπονόμευσαν για δικά τους οφέλη το μέλλον των παιδιών μας και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Η μαζική παρουσία του κόσμου στις συγκεντρώσεις αλλά και η ένθερμη συμπαράσταση σε κάθε εκδήλωση της «Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας», γεμίζει ενθουσιασμό τους πολίτες και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε, πετυχαίνουμε, τονίζει ο Μιλτ. Παπαδημητρίου.