ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διαβάζω, απορώ κι εξίσταμαι. Απλήρωτοι από το Νοέμβριο οι παίκτες, αλλά, λένε, αν και είχαν διαπιστώσει την αφερεγγυότητα της Διοίκησης, παρέμειναν είτε λόγω της επιθυμίας τους να αγωνιστούν σε εθνική κατηγορία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , είτε λόγω των εγγυήσεων που έλαβαν , όταν παρουσιάστηκαν τα προβλήματα.

Επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, απογοήτευση από τη μη τήρηση αυτών , διαπίστωση μη ειλικρινούς συμπεριφοράς και αίσθηση κοροϊδίας , ήταν όλα  όσα εισέπραξαν οι παίχτες.

Η ίδια συμπεριφορά και από το πρόεδρο και το ΔΣ του ερασιτέχνη , αλλά και από τη Διοικούσα Επιτροπή . Φυσικά οι παίχτες εν μέσω αυτών, αντί για την αμοιβή τους, μέχρι σήμερα έχουν εισπράξει τις εκτοξευόμενες κατηγορίες από τη μία  πλευρά στην άλλη , σωστό γαϊτανάκι .

Σαν απλός λάτρης του αθλήματος, όχι οπαδός, αναρωτιέμαι ……

— Γιατί  επιδιώκουν να εκλεγούν στη Διοίκηση κάθε ερασιτεχνικού σωματείου, άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και κατ επέκταση  δεν είναι δυνατόν να συνεισφέρουν και να στηρίξουν οικονομικά τις δραστηριότητες του σωματείου;;;;;

— Γιατί επιδιώκουν να εκλεγούν στη Διοίκηση κάθε ερασιτεχνικού σωματείου, άνθρωποι που αν και έχουν την οικονομική δυνατότητα, δεν βάζουν ποτέ το χέρι στη τσέπη για να βοηθήσουν οικονομικά κάθε αθλητικό εγχείρημα ;;;;

— Οι εκλεγμένοι, αγαπούν  άραγε την ομάδα, και βοηθούν εθελοντικά, ή προσβλέπουν σε οφέλη,  διαφορετικά για το καθένα, σύμφωνα με τους στόχους του.

Καταγράφοντας τις απορίες μου, μου έρχονται στο νού , οι κατά καιρούς εξαγγελίες παραίτησης του Προέδρου του Ερασιτέχνη, ων ουκ εστίν αριθμός, αλλά …..ακλόνητος στη θέση του.

Θυμάμαι , νομίζω τα δύο ή τρία τελευταία χρόνια, πριν την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, το γεμάτο γήπεδο όταν έπαιζαν μπάσκετ τα κορίτσια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, με πολλά εισιτήρια και κατ επέκταση έσοδα για το σωματείο.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά , σταθερές φιγούρες , τα 3 μέλη της Διοικούσας επιτροπής, την αγωνία τους και το κρυφό κάπνισμα για την εκτόνωση των συναισθημάτων , όταν το παιχνίδι  τρέλαινε και τα πιο γερά νεύρα. Τους είχα πλησιάσει , τους είχα γνωρίσει και ομολογώ ότι αρχικά είχα εκπλαγεί από την αγάπη τους για την ομάδα και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν για την ανοδική πορεία της ομάδας. Ηταν και οι τρείς μια γροθιά , χωρίς διάθεση αυτοπροβολής. Μπόρεσαν και έπεισαν χορηγούς για τη σωστή τοποθέτηση των χρηματικών δωρεών τους επ ωφελεία της ομάδας . Κατάφεραν πολλά, έφυγαν και άφησαν την ομάδα να αγωνίζεται σε μεγάλη κατηγορία. Αποκόμισαν αποδοκιμασίες και κατηγορίες . Ο χρόνος τους δικαίωσε. Ομάδα, χωρίς έστω μία νίκη, υποβιβασμός και έχει ο Θεός ως απάντηση σε οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

Αντίθετα σήμερα ηχηρά ονόματα του σωματείου, κοσμούν ψηφοδέλτια υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Βόλου. Ασφαλές εφαλτήριο, ανέξοδη προβολή και μεγάλες πιθανότητες εκλογής , καθώς ο οπαδισμός  και υπάρχει και καλλιεργείται .

Εδώ , θα μου επιτρέψετε να εκφράσω το πιστεύω μου για την εθελοντική βοήθεια και υποστήριξη σε ένα αθλητικό σωματείο. Η αγάπη για τον αθλητισμό και τις εκφάνσεις του, είναι πάθος είναι ιδέα. Δεν είναι ευκαιρία , δεν είναι πεδίον εξυπηρέτησης ατομικών συμφερόντων , ούτε χώρος προβολής και ανάδειξης προσωπικοτήτων, πολλές φορές ασήμαντων.

Να είστε σίγουροι φίλοι μου ότι τα ψέματα θα τελειώσουν στις 26 του Μάη. Ολες οι ανακοινώσεις των υποψηφίων υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που τόσο μεγάλο κακό του έκαμε ο Μπέος, αλλά και υπέρ της Νίκης , στην οποία επίσης έκαμε μεγάλο κακό ο Μπέος , αφήνουν κυριολεκτικά ανεπηρέαστο το εκλογικό σώμα.

Είναι φανερό ότι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εν προκειμένω. Ας βάλουν  οι υποψήφιοι, λίγο το χεράκι  στη τσέπη για να πληρωθούν οι παίκτες. Ας το κάνουν, μήπως και τη τελευταία στιγμή γίνουν πιστευτοί για την αγάπη τους στις ομάδες της πόλης. Μέχρι σήμερα, πολλοί από τους όψιμα υποστηρικτές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δεν ήξεραν κατά που πέφτουν τα γήπεδα. Δεν είχαν καθίσει στις κερκίδες, δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο. Για Διαρκείας, ούτε λόγος. Ξαφνικά πήγαν σε αγώνες ή διοργανώσεις , αλλά το ψεύτικο , επίπλαστο χαμόγελο στα χείλη τους , έκανε μπαμ, από μακριά.

Για να μη αναφερθώ, μέρες Αγιες, σε διεκδικητές αμοιβών ,μέσω δικαστικής οδού, εναντίον της ομάδας, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που σήμερα σχίζουν ιμάτια, ότι τον λατρεύουν και τον βοηθούν.

ΨΕΜΑΤΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!!!!! Απλά θέλουν να ξεγελάσουν το λαό και να υφαρπάξουν τη ψήφο του. ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ….Μη τους επιτρέψετε να συνεχιστεί η ηγεμονία τους…… Από την άλλη πλευρά , ευτυχώς, δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, να δείχνει διψήφια νούμερα επιτυχίας, των παρατάξεών τους .

Τουναντίον, οι δημοσκοπήσεις μάλλον επιβεβαιώνουν όσους πρόβλεπαν πως όσο θα πλησιάζουμε προς τις κάλπες, τόσο θα διευρύνεται η διαφορά υπέρ αυτού που όλοι πιστεύουν ότι κερδίζει την παρτίδα.

Ολοι ζούμε σ’ αυτή τη πόλη, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ιδιαίτερα οι φίλαθλοι , δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και ευκρινέστατα ξεχωρίζουμε του ψεύτικους φίλους , που όψιμα ενδιαφέρθηκαν για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με ξεσπάσματα στήριξης, που έχουν ως στόχο , μόνον τη ψηφοθηρία, δεν αντιστρέφεται το κλίμα.

Μη τους πιστέψετε, τώρα που θα λυπηθούν ακόμη περισσότερο για το κακό που έκανε ο Μπέος!!!! Μη τους πιστέψετε τώρα, εν μέσω διακεκαυμένης προεκλογικής περιόδου , που θα τους δείτε να ορκίζονται για μελλοντική στήριξη.

Τιμωρείστε τους σκληρά. Στο τέλος αυτής της διακεκαυμένης περιόδου, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΜΠΕΟΣ !!!! Στηρίξτε ανθρώπους του ψηφοδελτίου ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ,που απέδειξαν ότι αγαπούν τον Αθλητισμό, τις ομάδες και χωρίς τυμπανοκρουσίες βοήθησαν τις ομάδες τους, από οποιοδήποτε μετερίζι.

Ραντεβού στη κάλπη!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που κυκλοφορεί στη πόλη και συζητά με συμπολίτες.