Σέρβια Κοζάνης: Πυρκαγιά σε σπίτιΜεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Κυριακής σε σπίτι στο κέντρο των Σερβίων Κοζάνης.

Δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση και με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να φτάνουν άμεσα στην οδό Φλέμινγκ,που είναι κάθετη της 117 Εθνομαρτύρων και να καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά, η αιτία της οποίας ήταν η πτώση του αναμμένου στουπιού με το οποίο επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα για να ζεσταθεί η 93χρονη κάτοικος του σπιτιού!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia, δυο νεαροί κάτοικοι των Σερβίων (ο ένας πυροσβέστης στο επάγγελμα) που βγήκαν αμέσως από γνωστό καφέ-μπαρ της πόλης, με αυτοθυσία μπήκαν μέσα στο φλεγόμενο σπίτι και απομάκρυναν την ηλικιωμένη κάτοικο που διέμενε εκεί.

Στη συνέχεια, έκαναν το ίδιο και με άλλη, επίσης ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει ακριβώς στη διπλανή οικία και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακοής, συνέπεια των οποίων ήταν να μην αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Η πρώτη κυρία έχει μεταφερθεί προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, ενώ να σημειωθεί πως επί τόπου έφτασαν πολύ γρήγορα και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο.

Πηγή: kozanimedia.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 00:53

Πηγή: zougla.gr