Ραγίζει καρδιές – Οι συγκινητικές φωτογραφίες του Τζον Τραβόλτα με τον αυτιστικό γιο του, που πέθανε μόλις 17 χρονών (Photos)

 

Η 2η Απριλίου καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, αλλά λίγες ημέρες αργότερα η οικογένεια του Τζον Τραβόλτα έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τη συγκεκριμένη φωτογραφία, υπενθυμίζοντας το δυσάρεστο γεγονός που τους άλλαξε τη ζωή!

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, Κέλι Πρέστον, ανήρτησε μια φωτογραφία του γιου τους με τον Τζον Τραβόλτα, στον λογαριασμό της στο instagram, σκορπίζοντας συγκίνηση!

Στη συγκινητική ασπρόμαυρη φωτογραφία, εκείνη και ο πασίγνωστος ηθοποιός ασπάζονται τον ξαπλωμένο στο κρεβάτι, γιό τους. «Στον αγαπημένο μου Τζετ… είσαι για πάντα στις καρδιές μας» έγραψε πλάι στη φωτογραφία και πρόσθεσε: «Στέλνω την αγάπη μου στα υπέροχα παιδιά με αυτισμό και τους μοναδικούς ανθρώπους που τα αγαπούν. Είθε όλοι μας να χαρίζουμε αγάπη και σεβασμό σε όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες».

 


Η Πρέστον θέλησε να περάσει με αυτό τον τρόπο το δικό της μήνυμα σε ό, τι αφορά την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης απέναντι στον αυτισμό.

Ο Τζετ πέθανε τον Ιανουάριο του 2009 και ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στις Μπαχάμες. Ο νεαρός φαίνεται πως έπαθε κρίση και χτύπησε στο κεφάλι πέφτοντας στην μπανιέρα του ξενοδοχείου.

Μέχρι τον θάνατό του, οι διάσημοι γονείς του είχαν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, μίλησαν ανοιχτά για τον αυτισμό και τα προβλήματα που εκείνος αντιμετώπισε μετά το δυσάρεστο γεγονός.

 Πηγή: topontiki.gr