ΣΚΙΑΘΟΣ: Συναντήσεις – Συζητήσεις – Εξομολογήσεις …….στα ορεινά του ΝΗΣΙΟΥ και μια πορτοκαλάδα

Φοβερές διεργασίες και ασταμάτητα πήγαινε έλα περνώντας όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις κάλυψης -απόκρυψης  (μέχρι και φώτα αυτοκινήτου κλείνουν περνώντας μπρος από συγκεκριμένο καλύβι ) ιδίως τις νυχτερινές ώρες στα ορεινά του νησιού λες και ετοιμάζουν την συμφωνία της Βάρκιζας ένα πράμα, παρατηρούνται το τελευταίο μήνα στην Σκιάθο .

Το οξύμωρο και πέραν πάσης λογικής και εξηγήσεως είναι ότι όλοι είναι εναντίον όλων και ταυτόχρονα όλοι μιλάνε μεταξύ τους καταστρώνοντας σχέδια κατάληψης του ιστορικού κοτετσιού.

Απίστευτες συναντήσεις συζητήσεις συνομολογήσεις μέχρι και εξομολογήσεις  υπήρξαν  κάτω από πέτραχείλι για την εξακρίβωση πίστεως στον επικεφαλής του συνδυασμού λόγω
επανάκαμψης πολλών  άπιστων  Θωμάδων στην πατρική αγκαλιά της παρατάξεως

Πως γίνεται οι μεν να υποστήριζαν χρόνια τους δε λόγω κοινής αυτοδιοικητικής αρχής στα κοινά του νησιού αλλά οι δε αυτή την φορά δεν θέλουν ούτε να τους δουν στον πρώτο γύρο των εκλογών αλλά στο Β γύρο θα αλληλοστηριχθούν ώστε οι μισοί μεν να μην προκαλέσουν εκλογική ζημιά στους δεν και εκλεγούν οι μισοί από τους δεν οι οποίοι βρίσκονται και
στους μεν και στους δεν !

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί πολυσπουδαγμένη, ψαγμένη και χάλια ντυμένη επαγγελματίας της νήσου χρόνια τώρα στα μαχαίρια με άλλον επαγγελματία με βαρύ όνομα και ιστορία που τώρα  πίνει τρεις καφέδες την ημέρα πρωί μεσημέρι βράδυ συζητώντας μαζί του την επόμενη ημέρα των εκλογών .

Αν είναι δυνατόν Βαγγελίστρα μου αυτοί οι δυο μαζί!!!!!!!!!

Μάλιστα τώρα τελευταία προστέθηκε στην παρέα και εταίρος μνηστήρας καπαδόκης εξ ίδιας επαγγελματικής τάξεως και ανάλογου πολιτικού και σωματικού εκτοπίσματος (ύψος; βάρος;) βρείτε το!!

Οι παραπάνω προορίζονται από τον patron του συνδυασμού (ΝΑΙ υπάρχει και τέτοιος) για την θέση και την καρέκλα που τους αρμόζει . Αυτή όμως είναι μια και αυτοί όλοι θα παίξουν το γνωστό παιχνίδι γύρω – γύρω όλοι χωρίς να είναι στην μέση ο Μανώλης η ο οποιοσδήποτε άλλος για να μην κάνουμε και πονηρούς συνειρμούς μέρες που είναι .

Ενα είναι σίγουρο και μάλλον τους διαφεύγει η ατάκα γνωστού αυτοδιοικητικού ανδρός του Βόλου ,……όλοι τους μα όλοι τους με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους προκαλούν τους συντοπίτες τους και θα την πιούν στο τέλος την πορτοκαλάδα ……..

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ