ΜΠΕΟΣ και ΓΙΟΡΤΗ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Και τι δεν ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες, στις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την ημέρα της Γυναίκας!!!

Σε κάποια εκδήλωση, με πάνελ μια ομάδα κυριών  της υψηλής διανόησης, μέλη ενός αντιμπεϊκού μετώπου, εν όψει εκλογών, οδύρονταν για ένα ανέκδοτο, που είπε ο Δήμαρχος, στο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο, όπου ο Δήμος τίμησε τη γυναίκα.

Στην εκδήλωση του Δήμου λοιπόν, ο δήμαρχος με σύντομο χαιρετισμό, εξήρε τη συμβολή της γυναίκας, εκθείασε τις ικανότητές της και δήλωσε, όπως πάντα άλλωστε, λάτρης των γυναικών. Στο τέλος με δόση χιούμορ, είπε και ένα ανέκδοτο για το οποίο δημιουργήθηκε σάλος, κλαυθμός και οδυρμός για το σεξιστικό ανέκδοτο του Μπέου.

Όμως αυτές  οι κυρίες, του πάνελ, δεν καταδέχθηκαν να βρεθούν στην εκδήλωση και να έβλεπαν, από κοντά τη λατρεία των γυναικών στο πρόσωπο του Δημάρχου. Να έβλεπαν ότι περίπου δύο χιλιάδες γυναίκες, σηκώθηκαν όρθιες όταν μπήκε ο Δήμαρχος, να έβλεπαν πως του έσφιγγαν το χέρι, να έβλεπαν το παρατεταμένο χειροκρότημα. Το κυριότερο όταν ο Δήμαρχος είπε το ανέκδοτο χειροκρότησαν και γέλασαν, χωρίς να ακουστεί η παραμικρή αντίδραση, αντιλαμβανόμενες και το αστείο και τη διάθεση του Δημάρχου μας εν μέσω εορταστικής περιόδου, που τόσα ακούγονται , λέγονται και εορτάζονται.

Προφανώς όλες οι συμμετέχουσες στην εκδήλωση ,κατά τις κυρίες του πάνελ, είναι κατώτερου μορφωτικού επιπέδου.

Λ Α Θ Ο Σ.. Είναι γυναίκες αγωνίστριες, εργαζόμενες, μητέρες, σύζυγοι, γιαγιάδες κ.λ.π.

Διαθέτουν χιούμορ, διαθέτουν γνώσεις ζωής, έχουν την εμπειρία να ξεχωρίζουν την ειλικρίνεια, το πραγματικό ενδιαφέρον , από την εμπάθεια και το ούρλιασμα προκειμένου να κρυφθούν οι πραγματικές προθέσεις.

Δυστυχώς για κάποιες κυρίες του πάνελ, δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση στο πρόσωπο του Δημάρχου μας, όπως έχουμε συνηθίσει τελευταία να βλέπουμε σε ομιλίες στελεχών του κόμματός τους.

Ολες οι κυρίες του πάνελ, σίγουρα έχουν για τον εαυτό τους, μεγάλη ιδέα!!!! Δεν γνωρίζουν όμως ούτε τα στοιχειώδη μιάς καλής συμπεριφοράς. Δεν γνωρίζουν το απλούστερο, ότι μια κυρία, σε πάνελ, που σέβεται πρώτα τον εαυτό της και μετά το ακροατήριο, δεν πίνει ποτέ νερό από το μπουκάλι!!

Κάποια κυρία του πάνελ αναφέρθηκε λεπτομερέστατα στα έργα και τις ημέρες του Μπέου , εναντίον των γυναικών που έχουν δημόσιο λόγο κυρίως.

Οποία υποκρισία Θεέ μου!!!!!!!

Ανέσυρε με πόνο ψυχής, με αμέριστη συμπαράσταση στη παθούσα, από το ξεχασμένο παρελθόν ,ένα δώρο που έκανε ο Μπέος σε μια κυρία, για να τη προσβάλλει, όταν λίγες  μέρες πριν, σε κάποια ανακοίνωση αναφερόμενη στο ίδιο γεγονός , δήλωνε ότι η παθούσα έχασε , τότε, και την αξιοπρέπειά της για ένα μεροκαματάκι.

Αναφέρθηκε σε επιστήμονα που την αναζήτησαν φαντάροι, εν μέσω Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω καλού σεξ και άλλα.

Καλές μου κυρίες του πάνελ, όταν είσαι υποψήφιος Δήμαρχος, ή υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, η πρώτη σου προτεραιότητα δεν είναι να αναφέρεσαι αποκλειστικά στο κακό Μπέο. Αυτό είναι εμμονή και όχι ουσιαστικός προεκλογικός λόγος. Αυτό το κάνεις για λίγα λεπτά δημοσιότητας, για να κρύψεις τη γύμνια του προγράμματος και του οράματος για τη πόλη μας.

Αφήστε επι τέλους το Μπέο να λέει ανέκδοτα……… Αντιτάξτε το πρόγραμμά σας, τη προσωπικότητά σας και το όραμά σας . Πέστε τι έχετε κάνει εσείς τόσα χρόνια για τη πόλη σας και τι έχετε κάνει γι  αυτούς τους πολίτες που θα εκλέξουν ξανά για δήμαρχο τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ ,από τη πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Με τη  συμπεριφορά σας δραματοποιείται τα γεγονότα, με έντονα στοιχεία θεατρινισμού.

Καταλάβετε επί τέλους ,ότι σας κάνει κακό η επιμονή ενασχόλησής σας, με τις πράξεις του Μπέου. Δεν θα μπορέσετε ποτέ να φθάσετε στην απλότητα και την αμεσότητα του Μπέου με του πολίτες της πόλης , αυτού του χαρισματικού ή απλώς φυσιολογικού ανθρώπου.

Ανάλογες συμπεριφορές , υποκρύπτουν επίγνωση ανυπαρξίας, καταλήγουν σε προβληματικές συμπεριφορές που τις διακρίνει η μανία να ρίχνουν μόνιμη ματιά στις πράξεις των άλλων.

Σκέπτομαι κάθε κομπλεξικό άτομο, που δεν παραδέχεται ποτέ ή τα λάθη του, ή τις αδυναμίες του, η τα ελαττώματά του ή την ανεπάρκειά του γενικότερα.

Πραγματικά θέλω και εγώ να φωνάξω, να ουρλιάξω. !!!

ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ …….

Κάτι ήξερε ο Μπέος που από την αρχή έλεγε…. Δεν τους βλέπω!!!!!

Φίλοι μου, γυρίστε τους τη πλάτη.. Γελάτε με τους ισχυρισμούς τους και τις βαρύγδουπες λέξεις..Γελάτε, ακόμη και όταν φωτογραφίζονται μπροστά στις εκκλησιές, αφού έχουν δηλώσει, ήδη, άθεοι.

Απλά  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που κυκλοφορεί στη πόλη και συζητά με συμπολίτες.