ΓΟΝΕΙΣ-ΤΕΡΑΤΑ βασάνισαν έως ΘΑΝΑΤΟΥ τα παιδιά τους -Είχαν φυλακίσει την κόρη τους σε ΚΛΟΥΒΙ για σκύλους

 

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βγήκαν στο φως για τους τελευταίους μήνες της ζωής μιας 14χρονης Αμερικανίδας, που υφίστατο φρικτά βασανιστήρια από τον πατέρα της, τη μητριά της και συγγενείς της τελευταίας.

Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε θαμμένο δίπλα στη σορό του αγνοούμενου αδελφού της στην αυλή του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη στην κομητεία Έφιγχαμ της Τζόρτζια, ο πατέρας της Μαίρη Κρόκερ, η γυναίκα του και άλλα τρία συγγενικά τους πρόσωπα βασάνιζαν τα δύο αδέλφια, ενώ κρατούσαν το κορίτσι φυλακισμένο σ’ ένα κλουβί στο τρέιλερ της οικογένειας έξω από την πόλη Σαβάνα. Λόγω της παρατεταμένης φυλάκισής της στο μικρό κλουβί το σώμα της μικρής έπαθε στρέβλωση και πρήστηκαν οι αρθρώσεις της. Η 14χρονη υφίστατο άγριους ξυλοδαρμούς, την άφηναν νηστική ή της έδιναν χαλασμένα φαγητά για να την τιμωρήσουν επειδή αρνιόταν να κάνει δουλειές ή να κλέψει.

Η 14χρονη Μαίρη Κρόκερ πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο μετά από φρικτά βασανιστήρια

Η Μαίρη πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά η σορός της βρέθηκε δύο μήνες αργότερα μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και η σορός του μεγαλύτερου αδελφού της, Έλβιν Κρόκερ τζούνιορ, που είχε εξαφανιστεί από τον Νοέμβριο του 2016. Η νεκροψία έδειξε ότι και ο Έλβιν είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια. Η Μαίρη και ο αδελφός της δεν πήγαιναν στο σχολείο, αλλά ουδείς τα αναζήτησε επειδή η οικογένεια υποστήριζε ότι έκαναν μαθήματα κατ’ οίκον.

Οι Αρχές ανέθεσαν την επιμέλεια του νεότερου παιδιού της οικογένειας των βασανιστών, ενός 11χρονου αγοριού σε κοινωνικές υπηρεσίες μετά τη σύλληψη του πατέρα και της μητριάς του.

Πηγή: iefimerida.gr