ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ για ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ: Να υπουργός Παιδείας.. να μάλαμα !!!

Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο διδασκαλίας , της λεγόμενης Μακεδονικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός κ. Γαβρόγλου, που του έδωσαν!!! την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Τι κι αν είναι αντίθετος ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, τι κι’ αν ο κ. Μπαμπινιώτης μιλάει για καίριο λάθος , να διδαχτεί στην Ελλάδα μια γλώσσα, που ψευδώνυμα λέγεται Μακεδονική, τι κι’ αν η Ιστορία είναι αμείλικτη, ο Γαβρόγλου και οι Συριζαίοι σύντροφοι του, προσυπογράφουν τις επιπτώσεις του εγκλήματος των Πρεσπών.

Γνωστός από παλιές αντεθνικές θέσεις και δηλώσεις του ο κ. Γαβρόγλου.

Το 2008 πριν την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπου αρνηθήκαμε την είσοδο των Σκοπίων στη συμμαχία με την προσωρινή ονομασία ΠΓΔΜ, ο σημερινός υπουργός παιδείας με 200 ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησαν να τους αναγνωρίσουμε, ως ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ.

Τον ίδιο χρόνο, σε ομιλία του για την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών στην Αθήνα, ζήτησε από τους απογόνους των διωχθέντων και δολοφονημένων το ΄23, το ’55 και το ’63, να σταματήσουν να κάνουν μνημόσυνα για τον Κων. Παλαιολόγο, στις 29 Μαΐου. Τι εξυπηρετεί την ιστορία, δήλωσε!!!!

Αμφισβήτησε ακόμη και την γενοκτονία των Ποντίων, αβαντάροντας τον σύντροφο του, Νίκο Φίλη…

Γαβρόγλου: Να υπουργός παιδείας… να αφελληνίσει τα παιδιά μας!!!