ΑΜΟΚ! ΒΡΕΤΑΝΟΣ οικοδόμος ΔΙΕΛΥΣΕ με εκσκαφέα πέντε σπίτια, επειδή του ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ [βίντεο]

 

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια της ζωής του ένας οικοδόμος στη Βρετανία, που κατέστρεψε μ’ έναν εκσκαφέα πέντε νεόδμητα σπίτια σε μια κρίση αμόκ επειδή του χρωστούσαν χρήματα.

Το περαστικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Ντάνιελ Νεάγκου πήγε στο Μπάντινγκφορντ του Χέρτφορντσιρ με τον εκσκαφέα του και επί 40 ολόκληρα λεπτά επιδιδόταν σ’ ένα όργιο καταστροφής μετατρέποντας σε ερείπια τα σπίτια, αξίας άνω του μισού δισ ευρώ το καθένα. Μάλιστα βιντεοσκοπούσε ο ίδιος τη σκηνή με το κινητό του και μία κάμερα GoPro και φαινόταν να το διασκεδάζει καθώς φώναζε ότι του χρωστούσαν 16.000 λίρες.

«Το αποφάσισα ακόμη κι αν γνώριζα ότι θα βρω το μπελά μου. Το έκανα γιατί είχα λόγο, επειδή δεν με πλήρωσαν, καταλαβαίνετε;», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, χωρίς να πείσει με τα επιχειρήματά του.

Ο 31χρονος είχε πει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι η εταιρεία Fentons που είχε αναλάβει την υπεργολαβία της ανέγερσης των κατοικιών όφειλε στη δική του εταιρεία, την Danny Boy Limited,  χρήματα από μη καταβεβλημένους μισθούς.

Ο 31χρονος οικοδόμος Ντάνιελ Νεάγκου (Φωτογραφία: Hertfordshire Police)

Ο Νεάγκου είχε πάρει μάλιστα ένα όχημα που ανήκε στη Fentons και το είχε μεταφέρει στη χώρα καταγωγής του, τη Ρουμανία τονίζοντας ότι θα το επιστρέψει όταν εξοφληθεί…

Πηγή: iefimerida.gr