ΞEΣΑΛΩΣΕ ο ΠΟΛΑΚΗΣ κατά του ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ- «ΘΕΛΩ να μαι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα τον ΔΕΙΡΩ-ΠΑΡΤΕ τον στα ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ»

Αυτά και άλλα πολλά γράφονται κάτω από την ανάρτηση του Πολάκη στο facebook μετά από τις δηλώσεις του πρώην παρουσιαστή για τανκς στην ΕΡΤ
Πρωτοφανή επίθεση κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον Παύλο Πολάκη, που όπως φαίνεται και από τον λογαριασμό του στο facebook, ενθαρρύνει και δεν καταδικάζει απειλές για ξυλοδαρμό σε βάρος του δημοσιογράφου.
Στον τοίχο του Παύλου Πολάκη, στα σχόλια μιας ανάρτησής του που ακολουθεί την ημερήσια διαταγή «βγάλτε τον Μπογδάνο φασίστα», οργανώνεται από τον νταή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ο ξυλοδαρμός του δημοσιογράφου που ενοχλεί την κυβέρνηση.
Όπως φαίνεται και στις εικόνες, αφού ο Πολάκης ρίξει το τροχιοδεικτικό, δουλειά πιάνουν οι συριζαίοι τραμπούκοι, που μιλάνε ανοιχτά για τη διάθεσή τους να δείρουν τον γνωστό δημοσιογράφο.
Μάλιστα, διαγκωνίζονται για το ποιος θα τον δείρει πρώτος.
Αρχηγός και αυτουργός της δημόσιας αυτής «λαϊκής δίκης» ο κολλητός του Αλέξη Τσίπρα, Πολάκης. Πατάει λάικ, απαντάει, ενθαρρύνει και για κανέναν λόγο δεν σβήνει σχόλια. Και μετά έχει το θράσος να μιλάει για φασισμούς…
Να σημειωθεί, ότι δια του δικηγόρου του, Δημήτρη Αναστασόπουλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιχείρησε σήμερα το πρωί να κινήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για τις χειρότερες περιπτώσεις ευθείας απειλής για την ακεραιότητά του, χωρίς όμως τύχη.
«Σήμερα θα ήταν δύσκολο να γίνει πρακτικά μια τέτοια επιχείρηση», ήταν τα λόγια του αξιωματικού υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το αν αύριο ένας άνθρωπος ξαναβρεθεί στο ΚΑΤ μάλλον δεν αποτελεί προτεραιότητα, αν εκεί τον έχουν στείλει οι οπαδοί κυβερνητικού υπουργού.
Έτσι, ενώ από χθες το σύνολο των φιλοκυβερνητικών μέσων αποδίδουν στον δημοσιογράφο μια λέξη που δεν είπε ποτέ (τανκ) εκθέτοντας τον σε κίνδυνο, ο ίδιος ο υπουργός του Τσίπρα αναλαμβάνει, Πολάκης, το λιντσάρισμα. Ποιος είναι τελικά ο φασίστας;
ΠΟΛ FB
ΠΟΛ 2