ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟ…. Θα ΧΙΟΝΙΣΕΙ σε πολύ ΧΑΜΗΛΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ σε ΠΗΛΙΟ και ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στην ανάρητησή του στην προσωπική του σελίδα σto Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “όλα τα προγνωστικά στοιχεία επιμένουν ότι τη Δευτέρα έρχεται και η ώρα της Αττικής! 

Θα χιονίσει από το μεσημέρι (ενδεικτικά) και έπειτα ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Και μάλιστα αργά το βράδυ της Δευτέρας (προς το ξημέρωμα της Τρίτης) ίσως έχουμε και κάποιες εκπλήξεις!

Στα βόρεια προάστια ειδικά το χιόνι θα είναι κατά διαστήματα πυκνό και ενδέχεται να έχουμε και αξιόλογες χιονοστρώσεις! ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Θα χιονίσει σε πολύ χαμηλά υψόμετρα και στην Εύβοια, στο Πήλιο, στις Σποράδες, στη Βοιωτία και την ανατολική Φθιώτιδα, στην Πελοπόννησο αλλά και αργότερα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα”

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά με υγεία για όλους όσοι γιορτάζετε! Εδώ και ημέρες σας έχω ανακοινώσει ότι η Δευτέρα θα είναι μια μέρα με χιονόκαιρο για την Αττική. Μάλιστα μάθατε πρώτοι απ’όλους για αυτή την εξέλιξη! Όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα είχαμε πει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 

Δείτε περισσότερα

132

9


8