ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΣΟΓΚΙ: Βίντεο ΣΟΚ δείχνει ΑΝΔΡΕΣ που -πιθανότατα- ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ σε ΒΑΛΙΤΣΕΣ τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Ένα καρέ από βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα να μεταφέρει βαλίτσες που περιέχουν μέλη από τον δολοφονημένο Σαουδάραβα δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι δημοσιεύει το Reuters.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από βίντεο κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στην κατοικία του Σαουδάραβα γενικού προξένου στη Κωνσταντινούπολη, το οποίο δημοσιεύτηκε από το τουρκικό κανάλι A Haber.
Σύμφωνα με το κανάλι, οι άνδρες μετέφεραν συνολικά πέντε βαλίτσες στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, που απέχει ελάχισταν από το κτίριο του προξενείου όπου δολοφονήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου ο Κασόγκι.

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Kaşıkçı cinayetine ilişkin özel görüntüler A Haber’e ulaştı. A Haber ekranlarında ilk kez izleyeceğiniz o görüntülerde Kaşıkçı’nın parçalanmış bedeninin olduğu bavulların konsolosluk konutuna taşındığı görülüyor


Τούρκος αξιωματούχος είπε ότι οι πληροφορίες του A Haber φαίνεται πως είναι ακριβείς, χωρίς να δώσει καμία περαιτέρω διευκρίνιση.
Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah, που αναπαράγει το βίντεο, οι βαλίτσες πέρασαν την πύλη της προξενικής κατοικίας μέσα σε ένα μαύρο βανάκι, στις 15.09 τοπική ώρα.
Παρά τις έρευνες των τουρκικών αρχών, τα λείψανα του δημοσιογράφου δεν έχουν βρεθεί μέχρι τώρα.

Πηγές: Reuters, A Haber