ΝEA YΠΟΘΕΣΗ ΚΑΣΟΓΚΙ στη ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΕΚΡΟΣ από ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!

Έναν μήνα μετά τη φρικτή δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι άλλος ένας αντιφρονών δημοσιογράφος βρήκε το θάνατο στη Σαουδική Αραβία.
Πρόκειται για τον Τούρκι Μπιν Αμπντούλ Αζίζ αλ Τζασέρ, ο οποίος φέρεται να βασανίστηκε και να δολοφονήθηκε σε φυλακή, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο The New Khaleej, αν και η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.
Η κυβέρνηση της χώρας, λένε οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θεωρούσε ότι ο δημοσιογράφος διατηρούσε με το ψευδώνυμο Kashkool έναν λογαριασμό στο Twitter, όπου εξέθετε τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
από μέλη της βασιλικής οικογένειας και αξιωματούχους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πράκτορες των σαουδαραβικών μυστικών υπηρεσιών υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, Σαούντ αλ Καχτάνι -ο οποίος αποπέμφθηκε ως αποδιοπομπαίος τράγος μετά το σάλο που προκάλεσε η υπόθεση Κασόγκι- ανακάλυψαν την ταυτότητά του αλ Τζασέρ στα γραφεία του Twitter στο Ντουμπάι και ότι συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο.
O Kαχτάνι λέγεται ότι είναι ο αρχιτέκτονας μια εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά κληρικών, διανοουμένων και επικριτών της κυβέρνησης στο Ριάντ.