ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ! ΔΕΙΤΕ τι ΔΗΛΩΝΕΙ ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ σύζυγος της ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΖΟΡΜΠΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ για τον θάνατο ΚΑΤΣΙΦΑ – ΑΥΤΟΙ μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

«Ο περισσότερος κόσμος δεν κατάλαβε καν το περιστατικό

που έγινε σε εντελώς διαφορετικό σημείο» αναφέρει ο πανεπιστημιακός, που βρισκόταν στους Βουλιαράτες την μέρα που σκοτώθηκε ο ομογενής
«Δεν υπήρξε κανένα περιστατικό με έγερση ή κατέβασμα ελληνικής σημαίας» ανέφερε μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών ο πανεπιστημιακός Αντώνης Λιάκος, ο οποίος παρευθρέθηκε, μαζί με την «συντρόφισσά» του υπουργό Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, στην τελετή προς τιμή των πεσόντων στο νεκροταφείο στο χωριό Βουλιαράτες, πριν από δύο μέρες.
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, συμμετείχε στην πολυπληθή αντιπροσωπεία των 300 ατόμων που ήταν παρόντες στην εκδήλωση την περασμένη Κυριακή, την μέρα δηλαδή που σκοτώθηκε από πυρά της αλβανικής αστυνομίας ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας.
«Υπάρχει ελληνοαλβανική επιτροπή που διενεργεί τις ταυτοποιήσεις των πεσόντων και την ταφή τους. Για πρώτη φορά έγινε επίσημη τελετή με εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης. Ηταν μια πολύ φορτισμένη και συγκινητική στιγμή που παραβρέθηκαν συγγενείς των νεκρών από όλη την Ελλάδα. Ο περισσότερος κόσμος δεν κατάλαβε καν το περιστατικό που έγινε σε εντελώς διαφορετικό σημείο. Δεν υπήρξε κανένα περιστατικό με έγερση ή κατέβασμα ελληνικής σημαίας».

Σχετική ανάρτηση για το περιστατικό είχε κάνει και η Μυρσίνη Ζορμπά