ΒΟΛΟΣ: ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!! ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ στη ΔΕΥΑΜΒ από ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΡΓΗΛ μέσω EUROBANK 1,6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ της ΔΕΥΑΜΒ για την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ μέρους της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!…

Σε νέα κατάσχεση ύψους 1,6 εκατομ. Ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ αυτή τη φορά στην τράπεζα Eurobank, προχώρησε η ΕΡΓΗΛ έχοντας το «πράσινο» φως από δικαστική απόφαση.

Από τη ΔΕΥΑΜΒ μετά τη νέα αυτή εξέλιξη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση!

Θα θέλαμε να σημειώσουμε την ευαισθησία που επέδειξαν έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων
πολιτών του Βόλου εκείνοι οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που με τις αποφάσεις που εξέδωσαν έδωσαν τη δυνατότητα σε μια εργολαβική εταιρία να λεηλατήσει τα περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΥΑΜΒ, άρα της πόλης, και να επαπειλούνται σοβαροί κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία από τις παρενέργειες που πιθανώς θα προκληθούν.

Ας συνεχίσουν έτσι μέχρι να υπάρξει πλήρης χρεοκοπία της επιχείρησης, που θα σημαίνει κατάρρευση του συστήματος ύδρευσης και αποχέτευσης σε μια πόλη όπως ο Βόλος, μόνο και μόνο γιατί δεν… αντέχουν να περιμένουν μερικές εβδομάδες μέχρι την έκδοση απόφασης του Εφετείου επί της προσφυγής της ΔΕΥΑΜΒ κατά των άδικων και παράνομων απαιτήσεων της ΕΡΓΗΛ.