ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ Canadair και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ …ΛΑΣΤΙΧΟ να του ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Στις 31 Ιουλίου το απόγευμα, στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα προσγειώθηκε ένα Canadair CL-415 (από τα σχετικά καινούρια) κατά την προσγείωση έσκασε ο δεξιoς τροχός και βγήκε εκτός πίστας. Ηταν θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα. 
Ακόμα αναζητούν λάστιχο να του βάλουν γιατί δεν έχουν στοκ. 
Και τώρα περιμένουν πότε θα χαλάσει ένα άλλο για να του πάρουν το λάστιχο και να το βάλουν στο χτεσινό!
Μια συνηθισμένη πρακτική στα χρόνια της κρίσης όπου οι μηχανικοί της ΠΑ καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συντηρούν τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα. Κι αυτό οφείλεται στην ανικανότητα, στην ανοργανωσιά και στην αχρηστία του πολιτικού μας κόσμου.

Σκεφτείτε ότι για να πετά ένα Canadair χρειάζονται 30.000 ευρώ ανά ώρα. Κι ενώ αυτά τα χρήματα υπάρχουν, δεν υπάρχουν μερικά ψωροχιλιάρικα για να αγοράσουν λάστιχα! Ψέματα σας λένε κι εκεί. Κρατήστε το αυτό…
Διότι πριν 3 χρόνια είχαν παραγγείλει 24 λάστιχα για τα C-130 και ήρθαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα! Αλλά τρία χρόνια είχαν λεφτά να πληρώνουν το αυξημένο κόστος λειτουργίας των. Και να θέτουν σε κίνδυνο ζωές πιλότων και επιβατών!!!
Είναι δε τόσο άχρηστοι κι ανίκανοι, που κατάφεραν τούτο το διάστημα να καθηλώσουν και τα δύο EMBRAER ! Και το Πρωθυπουργικό και το Προεδρικό! Ξέρετε αυτά που θα … εκποιούσε ο Τσίπρας!!! 
Και για γελοίες δικαιολογίες τα καθήλωσαν γιατί δεν έχουν μερικά ψωροχιλιάρικα να τα επισκευάσουν. Εχουν όμως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να πληρώνουν πανάκριβα εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους με πολυτελέστατα αεροπλάνα σε πρώτη VIP θέση!!! Πείτε μου εσείς ΠΩΣ γίνεται αυτό άραγε;
Από τη μια να μην έχουν μερικά ψωροχιλιάρικα και τα αεροσκάφη να σαπίζουν η να απαξιώνονται κι από την άλλη, να έχουν πακτωλό χρημάτων για βόλτες στας Ευρώπας, εισιτήρια με αεροπλάνα και διαμονή σε λουξ ξενοδοχεία!!
Κι εσείς κάθεστε και χάσκετε και συζητάτε τις ίδιες και τις ίδιες μ@λακίες που σας λένε στα καφενεία!
Τι να σας πω τώρα…
Σταματώ εδώ γιατί δεν θέλω να το πάω παρακάτω το θέμα… τουλάχιστον για την ώρα…
press-gr.com