«ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ κι άλλες ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ στο ΜΑΤΙ» ! Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ του ΠΣ Μ.ΜΙΧΑΗΛ ΕΞΗΓΕΙ γιατί ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ

Η τραγωδία με τις φωτιές στην ανατολική Αττική ακόμη εξελίσσεται. 
Άνθρωποι αγνοούνται, συγγενείς αποχαιρετούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Όσοι γλίτωσαν από τον εφιάλτη προσπαθούν να συνέλθουν, αλλά είναι απολύτως βέβαιο πως η ζωή τους από δω και πέρα δεν θα ΄ναι ίδια και δεν θα’ναι εύκολη.

Η συζήτηση για το πως φθάσαμε στην τραγωδία έχει ξεκινήσει. Τα κόμματα με το ζόρι συγκρατούνται για να μην αρχίσουν τις κοκορομαχίες που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε ανούσιες και τελικά αναποτελεσματικές αντιπαραθέσεις. 
Πάρα, μα πάρα πολλοί θα επιδιώξουν και αυτή η τραγωδία να ξεχαστεί. Πολλοί, πάρα πολλοί , από πολλούς χώρους του πολιτικού συστήματος έχουν “λερωμένη τη φωλιά τους” και ουσιαστικές συζητήσεις δεν τις επιθυμούν. Μακάρι να αποδειχθούμε απλά καχύποπτοι…
Ο Μιχάλης Μιχαήλ, Ανώτερος Αξιωματικός του ΠΣ, απόστρατος σήμερα και μέλος της επιτροπής Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ, εξηγεί με εξαιρετική σαφήνεια πως και γιατί όλα όσα είδαμε στο Μάτι ήταν αναμενόμενα! Δεν περιορίζεται στον “άνεμο” και στις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες. 
Εξηγεί τα όσα έγιναν στο Μάτι αναλύοντας τα βαθύτερα αίτια. Δυστυχώς κλείνει την συνέντευξη με τη δυσοίωνη αλλά τεκμηριωμένη άποψη πως θα ξαναζήσουμε τέτοιες τραγωδίες…