ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΕΒΑ! Της πληρώνουμε ολόκληρη ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ και η κυρία σχολιάζει την ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ

Η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το νόμο Παρασκευόπουλου.
Μερικές φορές πάντως το θράσος είναι απύθμενο για μερικούς και μερικές.
Το μείζον θέμα της ασφάλειας των πολιτών έθεσε με μία ανάρτησή της στο Twitter, η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Η κ. Γκραμπόφσκι που συνηθίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους όσον αφορά την επικαιρότητα (αν και την παρακολουθεί πολύ στενά, όπως φαίνεται από τα retweets στον λογαριασμό της) εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με τον νόμο Παρασκευόπουλου.
Εγραψε η κ. Γκραμπόφσκι: «Διαρκώς ειδήσεις για ληστείες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή οικογενειών. Το κράτος πρέπει να πάρει στα σοβαρά το θέμα της ασφάλειας. Πώς θα γινει αυτό όταν δεν έχουν ακόμα καταργηθεί οι νόμοι που ανοίγουν το δρόμο σε εγκληματίες του οργανωμένου εγκλήματος;».
Διαρκως ειδησεις για ληστείες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωη οικογενειών. Το κρατος πρεπει να πάρει στα σοβαρα το θεμα της ασφάλειας. Πως θα γινει αυτό όταν δεν έχουν ακομα καταργηθεί οι νόμοι που ανοίγουν το δρόμο σε εγκληματίες του οργανωμένου εγκλήματος;
Μιλάει λοιπόν η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη που έχει στη διάθεσή της ολόκληρη κουστωδία από αστυνομικούς για τη φύλαξή της, όλα πληρωμένα από τον ελληνικό λαό. ΕΛΕΟΣ.