Έρχεται άγριο …ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ!

Από το “PRESS-GR”

Τα δύσκολα ΔΕΝ πέρασαν για τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του, τα χειρότερα έρχονται…

Οποιος πιστεύει ότι αυτά που έχουν συμβεί και αυτά που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα είναι και τα σημαντικότερα, κάνει λάθος.
Μεγάλο λάθος

Με όλη την ταπεινότητα και τη σεμνότητα που με διακρίνει πλέον ως… Μαυρογιαλούρο, έχω να σας αποκαλύψω σήμερα ότι έρχεται μεγάλο ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ για τον πρωθυπουργό και την παρέα του…

Ο όρος «τηγάνισμα», που χρησιμοποίησε ο συνομιλητής μου για να περιγράψει τα μελλούμενα, δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Το «τηγάνισμα» όπως γνωρίζουμε καλά είναι μια σταδιακή διαδικασία.

Στην αρχή υπάρχει το τσουρούφλισμα και όσο περνά η ώρα και ανεβαίνει η θερμοκρασία αρχίζει το κάψιμο μέχρι που γίνονται όλα …παρανάλωμα του πυρός.

Επίσης, για ιστορικούς λόγους, ο συνομιλητής μου υπενθύμιζε ότι στην πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας μας ο όρος «τηγάνισμα» είχε χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά την περίοδο του σκανδάλου Κοσκωτά όταν ο απατεώνας τραπεζίτης υποσχέθηκε από τη φυλακή ότι θα άρχιζε να …τηγανίζει την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, όπως και έκανε.

Δεν ξέρω αν επί του παρόντος δημιουργούνται ανάλογοι συνειρμοί με τη σημερινή κατάσταση, αλλά το σίγουρο είναι ότι τα φίδια κατά τη γνωστή λαϊκή έκφραση έχουν αρχίσει να ζώνουν το Μέγαρο Μαξίμου.

Μαθαίνουν ότι υπάρχουν ήδη κάποιοι «φάκελοι» που μέχρι τώρα συμπληρώνονταν με στοιχεία αλλά παρέμεναν καταχωνιασμένοι μέχρι να έρθει η «κατάλληλη στιγμή».

Είναι φάκελοι με υποθέσεις σκανδάλων που φθάνουν σε υψηλά, πολύ υψηλά, επίπεδα και από τις οποίες μέχρι τώρα δεν έχει βγει τίποτα ή σχεδόν τίποτα στην επιφάνεια.

Μπορεί να συνδέονται ακόμη και με μίζες, με «κόκκινη διαπλοκή», με off sore εταιρείες και με ροές χρηματοδοτήσεων από το εξωτερικό.

Οι παλαιότεροι θυμούνται, όταν ανοίγει η σχετική συζήτηση, ότι και ο «πρόγονος» του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ Εσωτερικού, δεχόταν χρηματοδότηση από το κομμουνιστικό καθεστώς του Τσαουσέσκου της Ρουμανίας.

Στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει βέβαια ο Τσαουσέσκου, αλλά υπήρχαν οι εμφανείς τουλάχιστον «συντροφικές» σχέσεις με τη Βενεζουέλα του Μαδούρο όπου έκαναν συχνά τα ταξιδάκια τους ο Ν. Παππάς με άλλους υψηλόβαθμους συριζαίους και τον δικηγόρο Αρτεμίου που θα μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο στο εξής…

Αυτή η «κατάλληλη στιγμή» έχει λοιπόν έρθει; Κι αν δεν έχει έρθει ακόμη, φαίνεται ότι πλησιάζει.

Άλλωστε, από τη στιγμή που πολιτικά έχει καταρρεύσει η κυβέρνηση, είναι θέμα χρόνου -όπως έχει συμβεί άπειρες φορές στο παρελθόν με τις άλλες κυβερνήσεις- να αρχίσουν να βγαίνουν σκάνδαλα στη φόρα.

Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο άγρια και ενδεχομένως τα σκηνικά που έρχονται θα είναι πρωτοφανή. «Θα χυθεί πολύ ”αίμα” από τις αποκαλύψεις» λένε οι παρατρεχάμενοι των παρασκηνίων.

Γι αυτό ίσως και υπάρχει μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο ίδιος ο Τσίπρας, που λέγεται ότι έχει αρχίσει ενισχυμένη αγωγή για να βελτιώσει την ψυχολογική του διάθεση, προσπαθεί να βρει τώρα «μεσολαβητές» ώστε να γίνει ανακωχή και να αποφύγει το «ολοκαύτωμα»…

Θα προλάβει;