Έκαναν “ΝΤΟΥ” στον Μπόρις Τζόνσον οπαδοί του Bremain: “Είσαι ρατσιστικό κάθαρμα και απατεώνας” (βίντεο)

Θερμή υποδοχή” επιφύλαξαν στον Μπόρις Τζόνσον, μια από τις ηγετικές μορφές της καμπάνιας του Brexit, οπαδοί της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά την έξοδο του από το σπίτι του λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος.
«Είσαι απατεώνας», «είσαι ρατσιστικό κάθαρμα» φώναξαν στον πρώην δήμαρχο του Λονδίνου οπαδοί του Bremain με κάποιους να τον αποκαλούν και twat (σ.σ. η λέξη της βρετανικής αργκό για το αιδοίο).

Χρειάστηκε, μάλιστα, η αλυσίδα Βρετανών αστυνομικών προκειμένου να προστατεύσουν τον Τζόνσον από τους διαδηλωτές.
Την ίδια ώρα, ωστόσο, στο επιτελείο του Τζόνσον ανοίγουν σαμπάνιας για να γιορτάσουν το ιστορικό αποτέλεσμα και τα γραφεία στοιχημάτων τον φέρουν ως φαβορί για να διαδεχτεί τον Ντέιβιντ Κάμερον.
Πολλοί αναλυτές συμφωνούν ότι το μέλλον του Βρετανού πρωθυπουργού , Ντέιβιντ Κάμερον είχε πληγεί ανεπανόρθωτα ακόμη και πριν από το ταπεινωτικό για τον ίδιο αποτέλεσμα του ιστορικού δημοψηφίσματος .
Το Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας είναι πιο διχασμένο από ποτέ με τους εσωκομματικούς ανταγωνιστές του πρωθυπουργού να καραδοκούν- με πρώτο και καλύτερο τον Μπόρις Τζόνσον- για να σφετεριστούν τη θέση του.
Το πρωι της Παρασκευής ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πιθανότερο διάδοχό του, Μπόρις Τζόνσον, όπως υποστηρίζει το BBC επισημαίνοντας πως οι δύο πολιτικοί άνδρες θα έχουν κατ΄ιδίαν συνάντηση εντός της ημέρας.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από το δημοψήφισμα , ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ντάουνινγκ Στρητ μέχρι το 2020, αφού κατάφερε να ανανεώσει την θητεία του στις εκλογές της 7ης Μαίου του 2015. 
Από τότε άρχισε να ακούγεται έντονα το όνομα του κατάξανθου πρώην δημάρχου του Λονδίνου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κόλπους του Συντηρητικού Κόμματος”. 
Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Κάμερον θα του δώσει το «δαχτυλίδι» προκειμένου να μην απειληθεί η συνοχή του Συντηρητικού Κόμματος.