ΧΑΜΟΣ στη ΓΣ της ΕΠΟ: Η αστυνομία περιμένει για αυτόφωρο τον Γκιρτζίκη-Ξέσπασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Μετά τη μήνυση από πλευράς του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, αστυνομία εμφανίστηκε στη ΓΣ της ΕΠΟ για να οδηγήσει στο αυτόφωρο τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Το ξέσπασμά του προέδρου της ομοσπονδίας από το βήμα.

Αστυνομία έφτασε στο χώρο της ΓΣ της ΕΠΟ για να περάσει τον Γιώργο Γκιρτζίκη από αυτόφωρο μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, αναφέροντας…
πως παρανόμως δεν επετράπη σε δύο εκπροσώπους της Ένωσής του να ψηφίσουν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βλέποντας αυτό το σκηνικό ξέσπασε και από το βήμα της ΓΣ είπε σε έντονο τόνο: «Έγινε κι αυτό! Το είδατε, ήρθε εδώ το όργανο που εκτελεί εντολές. Ευτυχώς που το ποδόσφαιρο θα γλιτώσει από μένα τον εγκληματία, που ήρθαν να με συλλάβουν.

Θα μείνω εδώ σε αυτή την αίθουσα κι ας καμαρώνουν αυτοί που θέλουν να σώσουν το ποδόσφαιρο. Εγώ θα μείνω για όσο χρειάζεται και θα μείνω όρθιος, με όλες τις μεθοδεύσεις και όλα όσα έχουν γίνει.

Τουλάχιστον θα φύγετε από αυτή την αίθουσα και θα πείτε ότι ‘σώσαμε το ποδόσφαιρο’. Δεν είμαι εγκληματίας ας με πάνε μέσα. Στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ καμία πράξη ανήθικη ή πρόστυχη, ούτε έδωσα το δικαίωμα ποτέ. Καμαρώστε κύριοι ποιο ποδόσφαιρο θέλουμε! Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε!».

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος των δικαστηρίων και πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω αυτό το πράγμα. Αισθάνομαι κι εγώ άσχημα, αλλά θέλω να δικαιωθώ ηθικά», είπε ο κ. Τρομπούκης δείχνοντας διάθεση να ανακαλέσει τη μήνυση εφόσον εγγραφούν οι δύο εκπρόσωποι του συνδέσμου του.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο ήρθα να το υπερασπιστώ και θα το υπερασπιστώ μέχρι τέλους.

Αν δεν είμαι αυτός που θέλετε να συνεχίσω στην ομοσπονδία, θα παραμείνω φίλος, συνεργάτης κι όποια βοήθεια μού ζητηθεί θα την προσφέρω.

Δεν είμαι επαγγελματίας. Ξέρετε το βιογραφικό μου. Δεν θέλω να αντιμετωπίσω κακία στο ποδόσφαιρο.

Υπηρέτησα καταδρομέας και συνεχίζω να είμαι καταδρομέας. Είμαι μαχητής, τίποτε άλλο. Κακή λέξη δεν έχω πει για κανέναν, έστω κι αν κάποιος με προκαλεί.

Όταν θα φύγω από το ποδόσφαιρο θέλω να έχω το θάρρος να αποκαλώ κάποιους φίλους».

sport-fm.gr