Ετοιμάζει come back η Κατριβάνου: Δείτε πως θα την βρει μπροστά του το Μαξίμου

Μπορεί η Βασιλική Κατριβάνου να παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο φαίνεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου δεν… ξέμπλεξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, η κ. Κατριβάνου δεν έχει διάθεση να χαθεί στη δύση του ηλίου όπως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η παραίτηση της είναι να ηγηθεί της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό, σύντομα το Μέγαρο Μαξίμου να την ξαναβρεί μπροστά του.
Αν και έχουν περάσει ελάχιστα 24ωρα από την αποχώρηση της «έχει ήδη δείξει τα δόντια της» όπως σχολίασε κομματική πηγή. 
Μέσω συνεντεύξεων της άσκησε σκληρή κριτική σε κεντρικές κυβερνητικές επιλογές χωρίς να διστάσει να αφήσει αιχμές ακόμα και κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Ειναι ενδεικτικό ότι κανείς δεν πίστευε ότι η Βασιλική Κατριβάνου θα διαφοροποιηθεί, καθώς η άποψη που επικρατούσε είναι ότι «γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει». 
Μάλιστα, αφού είχε μεσολαβήσει και ο Κώστας Ζαχαριάδης στην κυβέρνηση θεωρούσαν ότι το θέμα έχει λυθεί. 
Όταν όμως καταψήφισε τα δυο άρθρα, στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με το επιτελείο του. 
Το γεγονός ότι η βουλευτής είχε ψηφίσει ναι επί της αρχής ώθησε κάποια στελέχη να υποστηρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής. 
Υπήρξαν όμως κάποια άλλα που εισηγήθηκαν τη διαγραφή της για λόγους παραδειγματισμού για να μη σημειωθούν επιμέρους διαφοροποιήσεις στις κρίσιμες ψηφοφορίες. 
Το κλίμα αποφορτίστηκε όταν η κ. Κατριβάνου ήρθε σε επαφή με το πρωθυπουργικό επιτελείο. 
Ισχυρίστηκε ότι επιθυμεί σε καμία περίπτωση να απειλήσει την κυβερνητική σταθερότητα, αλλά γι” αυτήν ήταν ζήτημα προσωπικής πολιτικής συνέπειας. 
Η παραίτηση της από το βουλευτικό αξίωμα έδωσε και υπόσταση στις διαβεβαιώσεις.
Πηγή: crashonline.gr