Ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. και η ταφόπλακα. – Πουληθήκαμε για ένα αιώνα…

Να μην βλέπουμε το σήμερα και τις καταστροφικές υπογραφές που έβαλαν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.. Πρέπει να μην ξεχνάμε ποιοι μας οδήγησαν στη καταστροφή, ποιοι μας ξεπούλησαν, ποιοι τα έκαναν καπάκια με τους τοκογλύφους και πούλησαν τη χώρα μας.

Βέβαια το κακό ξεκίνησε επί εποχής Κ. Σιμήτη με τα μεγάλα σκάνδαλα (χρηματιστήριο, seaps, ολυμπιακούς αγώνες κ.α.) και την επιμονή του να μας βάλει στην ΟΝΕ ανέτοιμους και με κομπίνα. 
Ακολούθησε ο Κώστας Καραμανλής που αν αφαιρέσεις τα εθνικά θέματα, στα οικονομικά τα έκανε θάλασσα. Διόρισε ένα εκατομμύριο ανθρώπους και ανέβασε το δείκτη του χρέους στα ύψη. 
Και ακολουθούν οι πλέον ανίκανοι Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος, Αλ. Τσίπρας. Δηλαδή τα κόμματα που μας οδήγησαν βήμα – βήμα στην καταστροφή, στην εξαθλίωση, στο ξεπούλημα της χώρας. 
Να μην ξεχάσουμε ποτέ τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ.
Βέβαια όλους αυτούς τους «εργολάβους τελετών» τους ψηφίσαμε και τους ξαναψηφίσαμε εμείς και γι’ αυτό έχουμε μεγάλη ευθύνη. 
Τώρα που χάσαμε τη πατρίδα μας για 99 χρόνια δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε και δεν πρέπει να τους ξαναψηφίσουμε. 
Το «δεν ξεχνώ» πρέπει να γίνει πράξη όλων των Ελλήνων και να μην δίνουμε συγχωροχάρτι στον προηγούμενο γιατί ο επόμενος είναι χειρότερος.