Παππάς: Η αριστερή «παρένθεση» θα κρατήσει 8 χρόνια

Σε vertigo αντιπολίτευσης είπε ότι έχει πέσει η ΝΔ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής. 

Ο υπουργός Επικρατείας απεκάλυψε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις «άδειες». Σχολίασε δε την ομιλία Σταμάτη λέγοντας ότι η αριστερή παρένθεση «ξεχείλωσε» για την άνοιξη του 2017.

Την αναφορά του Δημήτρη Σταμάτη ότι οι εκλογές οδεύουν προς άνοιξη του 2017 αξιοποίησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κάνοντας λόγο για κατάρρευση της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

«Η γραμμή του success story και της αριστερής παρένθεσης ξεχείλωσε αφού μάθαμε ότι πάει για το 2017» είπε ο υπουργός Επικρατείας σχολιάζοντας την αναφορά του Δημήτρη Σταμάτη της ΝΔ στη Βουλή.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο κ. Σταμάτης προέβη σε διευκρινιστική δήλωση αργότερα εξηγώντας ότι θεωρεί την άνοιξη του 2017 το απώτατο σημείο όπου μπορεί να φτάσει η κυβέρνηση Τσίπρα.

“H παρένθεση που ονειρεύεται η ΝΔ πάει για παρένθεση οκταετίας” είπε ο κ. Παππάς και εξαπέλυσε και νέα επίθεση στη ΝΔ για τις παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση κληρονόμησε από τον κ. Σαμαρά το success story και την ακροδεξιά.

Εμείς κληρονομήσαμε την 5η αξιολόγηση και τα μέτρα της τα οποία ξηλώσαμε» είπε επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είχε δεσμευτεί για μέτρα ύψους 20 δις ευρώ.

«Κληρονομήσαμε ότι το χρέος είναι βιώσιμο και το ανατρέπουμε» πρόσθεσε και καταλόγισε στην ΝΔ ότι «έχει πέσει σε vertigo αντιπολιτευτικής τακτικής».

Ο υπουργός Επικρατείας εξέφρασε όμως και την ικανοποίησή του για την πορεία της προκήρυξης για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών λέγοντας ότι υπάρχει «έντονο ενδιαφέρον».