Αρχική Κόσμος Νεκρός ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction σε ηλικία 31...

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction σε ηλικία 31 ετών

33
0


Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του boyband One Direction, πέθανε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες σε ηλικία 31 ετών. Ο θάνατος του Πέιν σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στην οδό Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.

Ο μουσικός ήταν περισσότερο γνωστός ως μέλος του διάσημου βρετανικού boyband One Direction. Το συγκρότημα, το οποίο περιλάμβανε επίσης τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νίαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2010 μετά από εμφάνιση στο βρετανικό «The X Factor». Παρόλα αυτά ήταν γνωστό πως ο τραγουδιστής έχει περάσει εθισμούς και στο παρελθόν.

Επικαλούμενες αξιωματούχους, οι κορυφαίες τοπικές εφημερίδες La Nacion και Clarin ανέφεραν ότι η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο στην καταπράσινη συνοικία Παλέρμο της πρωτεύουσας ανταποκρινόμενη σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης που έκανε λόγο για «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ» όπως μετέφερε το Reuters.

Σύμφωνα με το TMZ, μάρτυρες δήλωσαν επίσης στα ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι ο τραγουδιστής «συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα στο λόμπι του ξενοδοχείου νωρίτερα» και ότι «έσπασε τον φορητό του υπολογιστή και χρειάστηκε να τον μεταφέρουν πίσω στο δωμάτιό του».

Ο Λίαμ Πέιν έπεσε στο εσωτερικό αίθριο του ξενοδοχείου

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε σε εσωτερικό αίθριο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ο Λίαμ Πέιν έγινε παγκοσμίως γνωστός ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction που έχει πλέον διαλυθεί, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νίαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον.

Το boy band ξεκίνησε αφού τερμάτισε τρίτο στη βρετανική εκδοχή του μουσικού διαγωνισμού X Factor το 2010, αλλά το συγκρότημα διαλύθηκε το 2016, καθώς τα μέλη του ακολούθησαν διαφορετικά πρότζεκτ, μεταξύ των οποίων και σόλο καριέρες.

Ο Πέιν είχε έναν γιο, που γεννήθηκε το 2017.

Ο Λίαμ Πέιν φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα που οδήγησαν στον θάνατό του.



in.gr