Αρχική Ελλάδα Υπέγραψε σε ομάδα-έκπληξη ο Κώστας Μανωλάς!

Υπέγραψε σε ομάδα-έκπληξη ο Κώστας Μανωλάς!

48
0


Στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Κώστας Μανωλάς.

Ο 33χρονος αμυντικός έχει επιλέξει να ζήσει στη Νάξο, κι έτσι αποφάσισε να ενισχύσει αγωνιστικά τον Πανναξιακό στην Α’ κατηγορία του τοπικού των Κυκλάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με τη σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό με τις φανέλες της Ρόμα και της Νάπολι, στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Σαλερνιτάνα, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα.

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr