Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ “ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ” ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ κατά ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ στου Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: “ΠΡΟΕΔΡΟ τον ΚΑΝΑΜΕ, ΔΕΝ...

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ “ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ” ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ κατά ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ στου Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: “ΠΡΟΕΔΡΟ τον ΚΑΝΑΜΕ, ΔΕΝ τον ΚΑΝΑΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ και ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ…”

42
0

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Με συγκεκριμένες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη επιχειρείται η διάλυση του κόμματος…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης, με αφορμή τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Ερωτηθείς σχετικά με τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: “Τα κόμματα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν νέες επιλογές, να διορθώνουν τα λάθη του παρελθόντος και νομίζω ότι αυτό προσπαθούμε εμείς να κάνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ… Το ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι ότι όντως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται σε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια και με συγκεκριμένες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη επιχειρείται η διάλυση του κόμματος. Εσείς έχετε εμπειρία σαν δημοσιογράφος, δεν θυμάστε ποτέ, κανέναν να κάνει εξώδικο στο κόμμα που ήταν πρόεδρος και που θέλει να ηγηθεί ξανά. Δεν θυμάστε κανέναν να μιλάει για τα άλλα μέλη της Κ.Ε. ως κουκουλοφόρους και πραξικοπηματίες. Εδώ λοιπόν δεν έχουμε ένα ενδιαφέρον για το ποιός θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για το ποιός θα διαλύσει το ΣΥΡΙΖΑ. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δικαίωμα να αμυνθεί και τέτοιες διαλυτικές και καταστροφικές φωνές για τον πολιτικό μας χώρο να τις απορρίψει ως υποψηφιότητες. Εδώ μιλάμε για κάποιον ο οποίος δεν δέχεται την πολιτική απόφαση της έκπτωσής του από το αξίωμά του… Κάθε κόμμα έχει τη δυνατότητα και τους μηχανισμούς να αμυνθεί σε μια προσπάθεια διάλυσής του και αυτό είναι δημοκρατικό. Αντιδημοκρατικό είναι να έρχεται κάποιος και να προσπαθεί να διαλύσει την αξιωματική αντιπολίτευση, η δημοκρατία έχει δικαίωμα και να αμύνεται… Πρόεδρο τον κάναμε, δεν τον κάναμε βασιλιά και αυτοκράτορα…”