Αρχική Ελλάδα Πόλο γυναικών: «Αντίο» με αιχμές από Καμμένου και Πυρπυρή

Πόλο γυναικών: «Αντίο» με αιχμές από Καμμένου και Πυρπυρή

44
0


Με μία λιτή κοινή δήλωση, που δεν κρύβει όμως την πικρία τους, η Αλεξία Καμμένου και ο Τάσος Πυρπυρής έριξαν την… αυλαία της σχεδόν τριετούς θητείας τους στην εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών.

Η πρώην ομοσπονδιακή προπονήτρια και ο άμεσος συνεργάτης της αποτελούν από παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού το Δ.Σ. της ΚΟΕ αποφάσισε την μη ανανέωση των συμβολαίων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω τεχνικό δίδυμο οδήγησε την εθνική γυναικών στην κατάκτηση δύο μεταλλίων σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (ασημένιο το 2022 στο Σπλιτ, χάλκινο τον περασμένο Ιανουάριο στο Αϊντχόφεν), στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα και την επιστροφή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από 16 χρόνια και τρεις διαδοχικούς οδυνηρούς αποκλεισμούς. «Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και το έργο μας» επισημαίνουν στην κοινή δήλωσή τους, υπογραμμιζοντας ότι «… η πορεία μας στην Εθνική ομάδα θα άξιζε διαφορετικής αντιμετώπισης».

Η κοινή δήλωση των Αλεξίας Καμμένου και Τάσου Πυρπυρή:

«Το ταξίδι μας με την Εθνική γυναικών, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2022, έφτασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι που πήγε όπως το ονειρευτήκαμε και το υλοποιήσαμε όλοι μαζί με πίστη, σεβασμό και μοναδικό μέλημα το κοινό καλό. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και το έργο μας. Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν σε αυτήν την τόσο κρίσιμη περίοδο για την Εθνική μας ομάδα και ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας να παραμείνει η ομάδα μας ψηλά! Σεβαστή η τελεσίδικη απόφαση του προέδρου, παρά το γεγονός ότι η πορεία μας στην Εθνική ομάδα θα άξιζε διαφορετικής αντιμετώπισης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr