Αρχική Ελλάδα Η Geely έρχεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2025: Δείτε το πρώτο...

Η Geely έρχεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2025: Δείτε το πρώτο μοντέλο που θα λανσάρει

30
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Geely είναι μια κινεζική πολυεθνική εταιρεία που διαπραγματεύεται στο Χονγκ Κονγκ  ενώ διαθέτει ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο διεθνών εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Volvo cars, Geely auto, Lynk & Co, Polestar, Zeekr, Lotus, Proton, Smart, Farizon και άλλων. Απασχολεί πάνω από 190.000 άτομα παγκοσμίως και λειτουργεί πάνω από 30 εργοστάσια και κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα, τη Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Μαλαισία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινεζικός γίγαντας λοιπόν μόλις ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως στις αρχές του 2025 θα εισαχθεί και στην Ελλάδα από την GEO Mobility Hellas S.A., θυγατρική της Union Group, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην παγκόσμια επέκταση της Geely και στην Ευρώπη.

Το πρώτο μοντέλο που θα εισάγει η Geo Mobility Hellas στην Ελλάδα θα είναι το Geely Galaxy EX5 – ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, προηγμένο ηλεκτρικό C – SUV με 215 ίππους και αυτονομία 425 χιλιομέτρων (WLTP) με μία μόνο φόρτιση. Το όχημα είναι εξοπλισμένο με την καινοτόμο μπαταρία Geely Short Blade, σχεδιασμένη για διάρκεια ζωής έως και ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα προηγμένων συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας ADAS. Η Geo Mobility Hellas σχεδιάζει να επεκτείνει το φάσμα των προσφορών στην Ελλάδα με επιπλέον Plug-In ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα ως μέρος της στρατηγικής βιωσιμότητας της Geely.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Geely ενισχύει την παγκόσμια θέση της μέσω τεχνολογικών καινοτομιών και σημαντικών επενδύσεων σε ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, τα οποία αποτελούν κεντρικό πεδίο των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της.

 



zougla.gr