Αρχική Ελλάδα Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από 3 αγνώστους

Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από 3 αγνώστους

59
0


Τον άγριο ξυλοδαρμό του από 3 αγνώστους, με ρατσιστικά κίνητρα, κατήγγειλε ο ντελιβεράς Μοχάμεντ Ασλάμ, ο οποίος συμμετείχε νωρίτερα σε συλλαλητήριο για τον Μοχάμεντ Καμράν, άνδρα πακιστανικής καταγωγής, που εντοπίστηκε νεκρός στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Η καταγγελία του δημοσιεύθηκε στη σελίδα της KEΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτήν, το θύμα φεύγοντας από το συλλαλητήριο του  Σαββάτου 12 Οκτωβρίου για τον θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν, στην Πλατεία Βικτωρίας μαζί με άλλους συναδέλφους του διανομείς, δέχθηκε επίθεση κοντά στη γέφυρα Ροσινιόλ στα Σεπόλια, από 3 άτομα που επέβαιναν σε λευκό αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει:

«Κοντά στην τράπεζα, στη διασταύρωση, ένα άσπρο αυτοκίνητο με τρία άτομα παραβιάζει STOP και σταματά επικίνδυνα σε κοντινή απόσταση. Όταν του λέω “έχεις STOP” άρχισαν να με βρίζουν χυδαία.Με ακολούθησαν στην οδό Μανιτάκη και στη διασταύρωση με τη Δυρραχίου, σε κόκκινο φανάρι κατεβαίνουν και οι τρεις απότομα και μου επιτίθενται ομαδικά ως αγέλη, χτυπώντας με ξανά και ξανά στο πρόσωπο και το κεφάλι. Χτυπούσαν σαν να ήταν μποξέρ με σιδηρογροθιές στα μάτια και το κεφάλι. Φορούσαν και οι τρεις μαύρα ρούχα και ήταν κοντοκουρεμένοι. Ήταν τέτοια η μανία των χτυπημάτων που μου σπάσανε το κράνος που βγήκε από το κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί έφυγαν. Με βοήθησε κόσμος που κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία ενώ είχα γεμίσει αίματα παντού. Πήγα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου με κράτησαν μία μέρα και μου έκαναν πολλά ράμματα στο κεφάλι, κάτω από τα μάτια και στο πηγούνι ενώ μου έσπασαν δύο δόντια.

Φώναζαν “βρωμοπακιστανέ, φύγε , πήγαινε στη χώρα σου”, “μαύρε, τι νομίζεις ότι είσαι;” Ζω 18 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι εργάτης. Αυτές τις μέρες, κάνουμε απεργία για τα δικαιώματα μας. Είμαστε άνθρωποι δεν είμαστε ζώα. Θέλω να τιμωρηθούν οι ρατσιστές που με χτύπησαν”»

Τέλος καταλήγει, ζητώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr