Αρχική Ελλάδα Peugeot: Πόλος έλξης το E-5008 στην έκθεση Αυτοκινήτου στο METROPOLITAN EXPO

Peugeot: Πόλος έλξης το E-5008 στην έκθεση Αυτοκινήτου στο METROPOLITAN EXPO

36
0


Επιμέλεια: Π. Χαλάτσης

Οι Έλληνες επισκέπτες της έκθεσης Αυτοκινήτου  «Auto Athina 2024», έχουν την τύχη -εκτός όλων των άλλων- να δουν από κοντά αλλά και να εξερευνήσουν εξονυχιστικά το νέο 7θεσιο SUV Peugeot 5008 που παρουσιάζεται στην χώρα μας αρκετές ημέρες πριν από το Πανευρωπαϊκό του ντεμπούτο που θα γίνει στην έκθεση στο Παρίσι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το πρόσφατο λανσάρισμα των υβριδικών εκδόσεων σε όλα τα μοντέλα και το ντεμπούτο του συναρπαστικού Fastback SUV Νέου 3008, η Peugeot ρίχνει τους προβολείς της πάνω στο στολίδι της. Το νέο 5008 που έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας πριν κάνει το πανευρωπαϊκό του ντεμπούτο στην πατρίδα του.

Το νέο PEUGEOT E-5008 αποτελεί  νέο ορόσημο στην κατηγορία του, αφού είναι το αμιγώς ηλεκτρικό μεγάλο SUV που προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για επτά επιβάτες ενώ άξιο λόγου είναι η  εντυπωσιακή ηλεκτρική αυτονομία που είναι έως και 668km και θεωρείται ότι είναι η κορυφαία στην κατηγορία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το Νέο 5008 μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες, έχοντας την δυνατότητα να  προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη, προσφέροντας από δύο έως επτά άνετες θέσεις και αξιοζήλευτη χωρητικότητα αποσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι σχεδιασμένο εξ αρχής ως ηλεκτρικό μοντέλο και προσφέρεται με μια γκάμα από εξηλεκτρισμένους κινητήρες (hybrid, plug-in hybrid και ηλεκτρικό) και δύο εκδόσεις (Allure & GT). Οι ηλεκτρικές εκδόσεις προσφέρουν αυτονομία από 500 έως 668 km, συμπεριλαμβανομένης μίας έκδοσης 320 ίππων Dual Motor (4κίνητης με 2 ηλεκτροκινητήρες) και μιας έκδοσης Long Range (αυξημένης αυτονομίας 668 km).

Όσοι έχετε αποφασίσει να κάνετε μια καινούργια αγορά αυτοκινήτου καλό είναι να ανημερωθείτε για τα δύο 3008 και 5008 που είναι τα εμβληματικά μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην έκθεση αυτοκινήτου στο περίπτερο της Peugeot μπορείτε να δείτε εκτός από το νέο 5008 και Ε-5008 τα νέα 3008 και E-3008. Είναι τα αυτοκίνητα που ανήκουν στις κατηγορίες  C-SUV και D-SUV.

Το νέο 3008 , το «Next Level» Fastback SUV, ανεβάζει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο τη δημιουργικότητα του σχεδιασμού του, την οδηγική απόλαυση και την τεχνολογία που προσφέρει στους χρήστες του. Παράλληλα, ενισχύει τα premium χαρακτηριστικά που έκαναν τον προκάτοχο του πρωταγωνιστή της κατηγορίας του καθ’ όλη την διάρκεια της εμπορικής του πορείας στην Ελλάδα και έχοντας συνολικά εντυπωσιάσει πάνω από 1.320.000 πελάτες σε 130 χώρες!

Με το λανσάρισμά του νέου 3008, η PEUGEOT προσφέρει τρεις τεχνολογίες εξηλεκτρισμού που καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες των πελατών, καθεμία από τις οποίες προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις (hybrid, plug-in hybrid και ηλεκτρικό με έως 700km αυτονομία) και δύο εξαιρετικά πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού (Allure & GT).

Φυσικά από το περίπτερο της Peugeot δεν γινόταν να λείψει ο πρωταθλητής της κατηγορίας B-SUV, το νέο Peugeot 2008 Hybrid, όπου οι επισκέπτες της έκθεσης δεν έχασαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να ανακαλύψουν τους λόγους που το έχουν οδηγήσει στην κορυφή της κατηγορίας!

 

Τα μοντέλα της Peugeot είναι διαθέσιμα με μια γκάμα από εξηλεκτρισμένους κινητήρες (Hybrid,Plug-in hybrid) που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, ασύγκριτη οικονομία και σημαντικά φορολογικά οφέλη για τους εταιρικούς χρήστες, ενώ προσφέρονται και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις με αυτονομίες που φτάνουν έως τα 700 χιλιόμετρα με μια φόρτιση (!) – τιμές κορυφαίες στην παγκόσμια αγορά SUV.

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τους υπευθύνους του περιπτέρου ποια είναι τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει η Γαλλική μάρκα, αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης που θα είναι ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 21.00

Το ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές είναι 14:00-21:00 και Σάββατο & Κυριακή 10:00-21:00 η δε αξία του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.

 

 

 



zougla.gr