Αρχική Ελλάδα Zlatan κερνάει Zlatan πίνει – Ο Ibrahimovic πήρε ξανά δώρο γενεθλίων στον...

Zlatan κερνάει Zlatan πίνει – Ο Ibrahimovic πήρε ξανά δώρο γενεθλίων στον εαυτό του μία Ferrari

30
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γιόρτασε τα 43α γενέθλιά του με τον χαρακτηριστικό του τρόπο: αποκτώντας μια υπέροχη Ferrari. Σε μια παράδοση που έχει γίνει συνήθεια από το 2019, ο Ζλάταν κάνει δώρο στον εαυτό του κάθε χρόνο ένα νέο σπορ αυτοκίνητο της θρυλικής ιταλικής μάρκας. Φέτος, στον επίσημο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter), ο Σουηδός πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε το τελευταίο του απόκτημα: μια εντυπωσιακή μαύρη Ferrari SF90 XX Stradale.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η επιλογή του Ζλάταν δεν είναι μια συνηθισμένη Ferrari. Η SF90 XX Stradale είναι ένα limited όχημα, με μόνο 799 μονάδες να έχουν κατασκευαστεί. Αυτό το supercar ξεχωρίζει όχι μόνο για την αισθητική του, αλλά και για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του. Με τιμή περίπου 770.000 ευρώ, το μοντέλο παράγει 315 κιλά κάθετης δύναμης (downforce) στα 250χλμ./ώρα προσφέροντάς του αξιοσημείωτη σταθερότητα και ευελιξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εμβληματικός κινητήρας V8 twin-turbo 4,0 λίτρων συνεργάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες και αποδίδει ισχύ 1000 ίππων, επιτρέποντας στην SF90 XX Stradale να κάνει τα 0-100 σε μόλις 2.1 δευτ. έχοντας τελική ταχύτητα στα 340χλμ./ώρα.

Ωστόσο, για τον Ζλάταν, αυτές οι αγορές δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ταχύτητα, αλλά και με το να κάνει μια δήλωση για το ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει. Πέρυσι, αγόρασε μια Ferrari Purosangue ενώ ένα χρόνο πριν, απέκτησε δύο Ferrari – μια Daytona SP3 και μια 812 Competizione.





zougla.gr