Αρχική Ελλάδα Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τους… παρκουρίστες διαρρήκτες που χτυπούσαν στην Πάτρα

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τους… παρκουρίστες διαρρήκτες που χτυπούσαν στην Πάτρα

34
0


Αθλητές του… παρκούρ θύμιζαν τα μέλη της σπείρας των διαρρηκτών που κατηγορούνται ότι είχαν κάνει 93 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Πάτρας. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα η zougla.gr, οι νεαροί φαίνονται να πηγαίνουν με τα πόδια προς ένα σπίτι – στόχο. Στη συνέχεια, κάμερα ασφαλείας, τους έχει καταγράψει να είναι σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και δευτερόλεπτα αργότερα να πηδάνε πάνω από το κάγκελο προκειμένου να απομακρυνθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν κάλυπταν σε όλες τις περιπτώσεις τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών να καταφέρουν να τους ταυτοποιήσουν.
Όπως είχε αποκαλύψει η zougla.gr, οι «παλιοί» μάθαιναν τους «νέους» τα μυστικά της «δουλειάς» καθώς σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, μπορεί η συγκεκριμένη σπείρα να δρούσε τουλάχιστον τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά τα μέλη της είχαν παράνομη δραστηριότητα από τις αρχές του 2014!

Οι περιοχές όπου «χτυπούσαν», ήταν του Ριγανόκαμπου, της Περιβόλας, του Γηροκομείου, του Αγίου Γεωργίου Λάγκουρα, των Συνόρων, των Ταμπαχάνων, της Αρόης και των Προσφυγικών. Οι συλληφθέντες, ανάμεσα τους και οι ανήλικοι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή. Δύο άτομα προφυλακίστηκαν, ένας 23χρονος και ένας 16χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ένας 12χρονος θα πάει σε ίδρυμα για θεραπευτικά –  αναμορφωτικά μέτρα καθώς διαπιστώθηκε ότι πρώτη φορά είχε απασχολήσει τις αρχές από την ηλικία των…. 8 ετών!
Στελεχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη σπείρα να έχει κάνει και άλλες διαρρήξεις και το επόμενο χρονικό διάστημα να εξιχνιαστούν περισσότερες υποθέσεις.



zougla.gr